ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πόροι Μετοχικών Ταμείων




ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΟΡΩΝ ΜΕΤΟΧΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ

Η υπόθεση  που αφορά τις θέσεις των Ενώσεων Αποστράτων  Αξκών Στρατου , Ναυτικού και Αεροπορίας για την κατανομή  των ανταποδοτικών  πόρων στα  αντίστοιχα Μετοχικά Ταμεία, καλά κρατεί.

Σε μία χρονική περίοδο που οι τρείς Ενώσεις θα έπρεπε να αποτελούν μοχλό κοινής διεκδικητικής πίεσης  απέναντι σε όλους όσους  έχουν καταρρακώσει   την αξιοπρέπεια μας, αυτές αντιπαρατίθενται δημόσια, για ένα θέμα πολύ σοβαρό που θα έπρεπε να έχει συζητηθεί πρώτα τουλάχιστον στο Συντονιστικό Συμβούλιο.

Ο Πρόεδρος τς ΕΑΑΣ Αντγος κ. ΡΟΖΗΣ, εμμένει στη θέση του για νομοθετική ρύθμιση της κατανομής των πόρων ανάλογα με τον αριθμό των μεριματούχων, . και κατά την ταπεινή μου γνώμη ενεργεί προς όφελος προφανώς του Μ.Τ.Σ.

Περιμένουμε από τους υποψήφιους Προέδρους, Αντιπροέδρους και  Μέλη του Δ.Σ. της ΕΑΑΑ, να πάρουν θέση, γιατί το θέμα θα το βρούν μπροστά τους και θα κληθούν να το αντιμετωπίσουν άμεσα.

Για ενημέρωση επισυνάπτεται το link του τεύχους της εφημεριδας "ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ"  όπου δημοσιεύονται όλες οι απόψεις .

http://www.eaas.gr/sites/default/files/2018-10/ETHNIKH%20HXW%20Septembrios%202018L.pdf

ΣΗΜ. Με την ανάρτηση αυτή  δημοσιοποιούνται προσωπικές απόψεις.




Νικόλαος Δημ. Μυλώσης
Σγός (ΥΔΚ) ε.α.
Γραμματέας  Δ.Σ.
ΕΑΑΑ/Παράρτ.  Θεσσαλονίκης

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης ΗΛΙΑΣ ΝΤΟΥΒΛΗΣ είπε…
Ο ΣΑΣΥΔΑ και ο εκ των συνυπογραφόντων τη σχετική Ανακοίνωση Τύπου υπαρ. 3/2-8-2018, εμμένει στην απόρριψη της εν λόγω πρότασης Ροζή, ως "ληστρικής και αντισυναδελφικής", που ουσιαστικά επιχειρεί την οικειοποίηση των δικών μας πόρων (ΜΤΝ-ΜΤΑ). https://sasyda.blogspot.com/search?q=%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%AC+%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%B1