ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εκλογές ΕΑΑΑ - Μια νέα περίοδος ξεκινά


ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΑΑΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΞΕΚΙΝΑ
Τώρα που ολοκληρώθηκαν  οι διαδικασίες για την εκλογή των νέων  Δ.Σ. της ΕΑΑΑ και των Παραρτημάτων της, ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης συγχαίρουν τους συναδέλφους,  που εξελέγησαν να υπηρετήσουν το θεσμό της Ένωσης.
Μετά τις εκλογές καλούμαστε να διαμορφώσουμε από κοινού τις πρακτικές  εκείνες  που θα   βάλουν την ΕΑΑΑ  σε ανοδική τροχιά και θα της δώσουν τη δύναμη  να διεκδικήσουμε τα δίκαια των  συναδέλφων και   να βελτιώσουμε την καθημερινότητά τους, με σεβασμό σε  αρχές και  αξίες,  που διακρίνουν την αεροπορική οικογένεια.
Θα θέλαμε  επίσης, να ευχαριστήσουμε θερμά τα 366 μέλη του Παραρτήματος, που ανταποκρίθηκαν  στο κάλεσμα μας και έδωσαν το  «παρών» στο  ραντεβού μας με τις κάλπες, αναλαμβάνοντας την ευθύνη να εκπροσωπήσουν και όλους τους απόντες συναδέλφους.
Αυτούς  οι οποίοι ενσυνείδητα και όχι « δι΄ευλόγους αιτίας»  επέλεξαν  με την αποχή τους  να απεμπολήσουν το δικαίωμα  να συμμετάσχουν στην προσπάθεια να δώσουμε τον κοινό αγώνα,  ώστε να δυναμώσουμε τη φωνή της ΕΑΑΑ. Μιας ΕΑΑΑ μεγάλης, σύγχρονης, δυναμικής  που θα μετουσιώνει σε πράξη τις προσδοκίες των μελών.
Καλή δύναμη σε όλους!
Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης της ΕΑΑΑ
Ασμχος ε.α. Αθανάσιος Δανιηλίδης
Τα μέλη
Σγος ε.α. Κων/νος Λασπίδης, Αντιπρόεδρος
Σγος ε.α. Νικόλαος Μυλώσης,  Γραμματέας
Επγος  ε.α. Συμεών Γιαννακίδης, Ταμίας
Επγος ε.α. Γεώργιος Χριστίδης, Διαχειριστής
.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια