ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αιτήσεις προς ΜΤΑ

Αναδρομικά -Αιτήσεις προς το ΜΤΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε  ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του  άρθρου πρώτου παρ. 1Α υποπαρ.ΙΑ.5 περίπτ. 1 και υποπαρ.ΙΑ.6 περίπτ. 3 του ν. 4093/2012 , ο οποίος σύμφωνα με  με τις υπ’αριθ. 2287-2090/2015 αποφάσεις  της  Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας΄, που κρίθηκαν  παράνομες , γίνονται κρατήσεις στο μέρισμα που λαμβάνουμε από το ΜΤΑ και στο ΕΚΟΕΜΑ ανάλογα με το ύψος του μερίσματος και της σύνταξης που λαμβάνει ο καθένας.

Για όσους  θέλουν να διεκδικήσουν τα χρήματα αυτά των κρατήσεων που κυμαίνονται περίπου στα 40 ευρό το μήνα προτείνεται να αποσταλεί στο ΜΤΑ αρχικά η συνημμένη αίτηση, όπως το ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 1, για να σταματήσει  για έξι (6) μήνες η παραγραφή των διεκδικούμενων ποσών για το έτος 2013, και εάν σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν ικανοποιηθεί το αίτημα, τότε ανάλογα με την θέληση του καθενός, μπορεί να προχωρήσει στην κατάθεση αγωγών. 

Ειδικά οι χήρες συναδέλφων που είναι μέλη του Παραρτήματος μπορούν να συμπληρώσουν την αντίστοιχη αίτηση που τις αφορά.ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 2

Σε ότι αφορά στις ημερομηνίες, διευκρινίζουμε ότι   
Α. Όσοι αποστρατεύτηκαν πριν την 1-1-2013 βάζουν στην αίτηση αυτήν την ημερομηνία.

Β. Όσοι αποστρατεύθηκαν μετά από αυτήν την ημερομηνία βάζουν την ημερομηνία που αποστρατεύτηκαν.

Για όσους δεν μπορούν να εκτυπώσουν την αίτηση , σας ενημερώνουμε ότι αιτήσεις  υπάρχουν στο Παράρτημα Θεσσαλονίκης.

Για όσους το επιθυμούν, το Παράρτημα θα συγκεντρώσει τις αιτήσεις μέχρι την 17/12/2018,  για να τις αποστείλει ομαδικά στο ΜΤΑ.











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια