ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πιστωτική Κάρτα Mastercard των Ενόπλων Δυνάμεων .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ


Διαφοροποίηση του Προγράμματος Επιβράβευσης Χρήσης των Κατόχων της Πιστωτικής Κάρτας Mastercard® των Ενόπλων Δυνάμεων.

Με χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συνεργασία της Τράπεζας, για έκδοση πιστωτικών καρτών, με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανανεώθηκε και η Τράπεζα Πειραιώς θα συνεχίσει να σας προσφέρει μοναδικά προνόμια.
Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε η διαφοροποίηση του Προγράμματος Επιβράβευσης Χρήσης των Κατόχων της Πιστωτικής Κάρτας Mastercard® των Ενόπλων Δυνάμεων, από την 17η Ιουνίου 2020. Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης χρήσης της κάρτας θα εφαρμοστεί σε όσες συναλλαγές εκκαθαριστούν από την Τράπεζα από την ανωτέρω  ημερομηνία και μετά, και θα σας προσφέρει:
2% επιστροφή επί του ποσού των μηνιαίων συναλλαγών που πραγματοποιούνται με την κάρτα σας σε Σουπερμάρκετ, Πρατήρια Υγρών Καυσίμων και για Πληρωμές Σχολικών Διδάκτρωνμε μέγιστο επιστρεφόμενο ποσό €100, ανά μηνιαίο λογαριασμό.
Ως απόρροια των ανωτέρω μεταβολών, από την ανωτέρω ημερομηνία, τροποποιείται το παράρτημα «Όροι Συμμετοχής στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Χρήσης των Κατόχων της  Πιστωτικής Κάρτας  Mastercard® των Ενόπλων Δυνάμεων».
Οι λοιποί όροι χρήσης (ενδεικτικά αναφέρουμε: επιτόκια, επιβράβευση συνεπών πληρωμών, ελάχιστη καταβολή κλπ.) παραμένουν αναλλοίωτοι και το πιστωτικό όριο της κάρτας  σας  παραμένει το μέχρι σήμερα ισχύον.
Επιπλέον λεπτομέρειες για την πιστωτική κάρτα μπορείτε να βρείτε εδώ. Για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να καλέσετε στο 18 28 38 ή στο 210 3288000 και στο +30 210 3288000 από το εξωτερικό.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Τράπεζα Πειραιώς και δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα σας για κάθε ανάγκη ή επιθυμία σας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια