ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Προσκλήσεις: θεατρική παράσταση "Ο Τρελαντώνης", 29/04, 6μμ & ενημερωτική εκδήλωση "Ρώτα τον πνευμονολόγο σου", 30/04, 11πμ .

 Θεατρική παράσταση για καλό σκοπό: «Ο Τρελαντώνης» από τον δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη  σε συνεργασία με την Ένωση Ποντίων Πανοράματος 
 
Δημοτικό Θέατρο Πανοράματος, Σάββατο 29/04/2023, ώρα 18.00
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και της Μονάδας Παιδικής και Εφηβικής Αιματολογίας-Ογκολογίας. 

Είσοδος: παιδιά έως 15 ετών - 5 ευρώ
Ενήλικες(16 και άνω) -10 ευρώ 

Σκηνοθετική επιμέλεια-χορογραφία: Ραχήλ Θ. Θεοφάνους
Σκηνικά: Φωτεινή Σαμαροπούλου
Κείμενα: Παναγιώτα Μπαντά, Ευδοξία Τσέκρελη, Ελένη Σεμερτζίδου
Συμμετέχει η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα Grupa Nostras

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δεύτερη ενημερωτική εκδήλωση «Ρώτα τον πνευμονολόγο σου» την Κυριακή στο Πανόραμα

Τη δεύτερη ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Ρώτα τον Πνευμονολόγο σου» διοργανώνει στο Πανόραμα η Εταιρεία Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος, σε συνεργασία με το δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Πανοράματος, την Κυριακή 30 Απριλίου 2023, στις 11 το πρωί.
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Άσθματος, (2 Μαΐου 2023), η συζήτηση θα έχει ως αντικείμενο τα Αλλεργικά Νοσήματα του Αναπνευστικού.
Εισηγητές θα είναι οι:
Γεώργιος Ν Κωνσταντίνου, Διευθυντής Τμήματος Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως και
Παναγιώτης Χατζηαποστόλου, Πνευμονολόγος, τ. Διευθυντής EUROMEDICA Γενικής Κλινικής, τ. Επιστημονικός Συνεργάτης του ΑΠΘ
Συντονιστής  της συζήτησης θα είναι ο Τρύφων Σταύρος, Πνευμονολόγος, Γεν. Γραμματέας Εταιρείας Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος, Διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής του ΓΝΘ «Γ. Παπανικολάου», ενώ  το συντονισμό θα κάνει  η δημοσιογράφος Φένια Κλιάτση.
Σας περιμένουμε όλες και όλους!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια