ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Έκκληση ΕΑΑΑ για Αιμοδοσία

 Αγαπητές/οί Συνάδελφοι

Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε η 12η αιμοδοσία της ΕΑΑΑ, στην Αθήνα στο Πνευματικό Κέντρο της ΕΑΑΑ.

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας ευχαριστεί τη Διοίκηση και τους σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας, το στρατεύσιμο προσωπικό της ΕΑΑΑ και τον ΜΥ του ΚΕΑ, για την συμμετοχή τους στην αιμοδοσία, αναδεικνύοντας την ευαισθησία τους και την κοινωνική τους αλληλεγγύη. Επίσης ευχαριστεί το προσωπικό λήψης αιμοδοσίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου, τη Γιατρό κ. Φωτεινή Χαίρα και την υπεύθυνη λήψης αίματος κ. Μαρία Κατζουράκη.

Η Τράπεζα Αίματος της ΕΑΑΑ, σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν θα μπορεί να εξυπηρετεί τους Συναδέλφους, καθόσον οι διαθέσιμες μονάδες αίματος έχουν μειωθεί. Η επομένη αιμοδοσία θα προγραμματιστεί με ευθύνη του προσωπικού λήψης του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.

Στα επτά χρόνια λειτουργίας της Τράπεζας Αίματος της ΕΑΑΑ, εξυπηρετήθηκαν περισσότεροι από διακόσιοι πενήντα (250) Συνάδελφοι, λαμβάνοντας τις μονάδες αίματος που είχαν ανάγκη, χωρίς ωστόσο οι ίδιοι ή οι συγγενείς τους, να επιστρέψουν αυτές εντός τριμήνου από τη χορήγησή τους σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

Παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι που η υγεία τους το επιτρέπει να συμβάλλουν σ΄ αυτή την προσπάθεια της Ένωσης. Η ενημέρωση, παράλληλα, του καθένα και καθεμίας από μας σε συγγενείς, συναδέλφους και φίλους είναι ιδιαίτερης σημασίας καθόσον η ανάγκη για διάθεση μονάδων αίματος είναι συνεχής και ακατάπαυστη.

Για τον λόγο αυτό απευθυνθείτε στο πλησιέστερο Κρατικό Νοσοκομείο του Ε.Σ.Υ. για να δώσετε αίμα στον Κωδικό της ΕΑΑΑ 14111…!!!

Εκ του ΔΣ/ΕΑΑΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια