ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Την Πέμπτη 27-9-2018 η 4η αιμοδοσία της Ε.Α.Α.Α (στο Πνευματικό Κέντρο της ΕΑΑΑ, 7ος όροφος)


Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 και από ώρας 09:00μέχρι 12:30 θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο της ΕΑΑΑ (7ος όροφος) η τετάρτη αιμοδοσία της ΕΑΑΑ.

Σ Υ Ν Α Δ Ε Λ Φ Ο Ι

Οι ανάγκες σε αίμα είναι πολύ μεγάλες. Η τράπεζα αίματος εξυπηρετεί τα μέλη της ΕΑΑΑ και τις οικογένειες των. Ο αριθμός που εξυπηρετείται φθάνει στις 70.000 άτομα ( μέλη μαζί με τις οικογένειες των). Η τράπεζα αίματος χρειάζεται να εμπλουτίζεται συνέχεια με νέο αίμα για να μπορεί να καλύπτει τις ανάγκες όλων μας . Παρακαλούμε τους συναδέλφους να συνδράμουν την προσπάθεια μας για μία δυνατή τράπεζα αίματος που να είναι ικανή για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των μελών μας.

Επειδή στο μέγιστο αριθμό των μελών μας δεν επιτρέπεται να δίνει αίμα λόγω ηλικίας παρακαλούμε τα μέλη μας να προτρέπουν τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους και τις εγγόνες τους να δίδουν αίμα τακτικά.

Για να είναι επιτυχής μία αιμοδοσία πρέπει να συγκεντρωθούν τουλάχιστον είκοσι (20) φιάλες αίματος. Επειδή στην προηγούμενη (3η) αιμοδοσία δεν επετεύχθη ο προβλεπόμενος αριθμός φιαλών αίματος το νοσοκομείο μας προειδοποίησε ότι αν και σ’ αυτή την αιμοδοσία δεν καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε τον προβλεπόμενο αριθμό φιαλών αίματος δεν θα ξαναέλθει για αιμοδοσία στην ΕΑΑΑ. Αυτό θα έχει σαν φυσικό αποτέλεσμα την διακοπή της λειτουργίας της τράπεζας αίματος.

Οι συνάδελφοι της επαρχίας μπορούν να δίνουν αίμα στα εκεί κρατικά νοσοκομεία. ΠΡΟΣΟΧΗ όταν κάποιος δίδει αίμα για την ΕΑΑΑ να το χρεώνει στην Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (ΕΑΑΑ) και συγκεκριμένα στον κωδικό 14111.

Η διάθεση φιαλών αίματος, στους έχοντας ανάγκη, γίνεται με έγκριση του διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΑΑΑ ο οποίος στη συνέχεια ενημερώνει το Δ.Σ. για επιβεβαίωση της έγκρισης.

Το ΔΣ έχει εγκρίνει να διατίθενται φιάλες αίματος στις κατωτέρω σοβαρές περιπτώσεις και με την προϋπόθεση οι φιάλες αυτές να αντικατασταθούν εντός τεσσάρων μηνών από άτομα του περιβάλλοντος των.

Εγχειρήσεις ανοικτής καρδιάς .

Εγχειρήσεις σοβαρών περιστατικών.

Σοβαρά τροχαία ατυχήματα.

Στους καρκινοπαθείς και

Σοβαρές περιπτώσεις Ασθενειών.


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ
ΔΩΣΕ ΤΩΡΑ
ΔΩΣΕ ΣΥΧΝΑ
ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ

Πηγή : eaaa.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια