ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΑΑΑ/ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΕΑΑΑ/ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της ΕΑΑΑ/Παραρτ. Θεσσαλονίκης από την πρώτη ημέρα της εκλογής του ανάλαβε να υλοποιήσει δράσεις και καλές πρακτικές με στόχο την εξυπηρέτηση των μελών και των οικογενειών μας.

Με κοινή συναντίληψη και ομοφωνία όλων των μελών, αποφασίσθηκε να δοθεί προτεραιότητα στην επαναλειτουργία ενός ιατρείου στις εγκαταστάσεις του Παραρτήματος, όπου συνάδελφοι ιατροί ε.ε και ε.α ή ιδιώτες διαφόρων ειδικοτήτων θα προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, κλινικές εξετάσεις, συνταγογράφηση, παραπομπή για εργαστηριακές εξετάσεις, πληροφόρηση σε θέματα υγείας.

Στην υλοποίηση αυτού του στόχου βρήκε αμέριστη συμπαράσταση στο πρόσωπο του Στρατιωτικού Ιατρού Π.Α. ε.α. με ειδικότητα Γενικής Κοινωνικής Ιατρικής και Υγειονολόγου Κου ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ ΘΩΜΑ, και στη συνέχεια του Στρατιωτικού Ιατρού Σ.Ξ. ε.α. με ειδικότητα Νευροχειρουργού Κου ΓΙΑΝΝΕΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ .

Με άμεσες ενέργειες διαμορφώθηκε ξεχωριστός χώρος ως Ιατρείο και πετύχαμε την πιστοποίηση του από τον ΕΟΠΥΥ, δίνοντάς του έτσι νόμιμη υπόσταση και κύρος. Παράλληλα ξεκίνησε και ο εξοπλισμός του με ότι θεωρείται ότι θα συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του.

Η αποτελεσματικότητα και η χρησιμότητα του Ιατρείου έγινε αντιληπτή άμεσα, δεδομένου ότι το 2016 εκδόθηκαν περίπου 1000 εντολές συνταγογράφησης και παραπεμπτικά και εξετάστηκαν κλινικά περισσότεροι από 300 συνάδελφοι. Για το 2017 εξετάσθηκαν περισσότεροι από 1200 συνάδελφοι, εκδόθηκαν περίπου 2000 συνταγές και 650 παραπεμπτικά.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονισθεί ιδιαίτερα ότι οι υπηρεσίες που παρέχονται στο Ιατρείο του Παραρτήματος είναι ΔΩΡΕΑΝ

Με την πάροδο του χρόνου πέραν των ιατρών Κων ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ και ΓΙΑΝΝΕΤΟΠΟΥΛΟΥ εντάχθηκαν στην ομάδα και ο ιδιώτης Καρδιολόγος κ. ΣΙΔΕΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ και η Ψυχολόγος Κα ΑΛΕΞΙΑ ΠΑΣΣΑΡΗ.

Η προσπάθειες όμως δεν έμειναν μόνο στη λειτουργία του Ιατρείου εντός του Παραρτήματος. Αποφασίστηκε λοιπόν να επεκταθεί η παροχή υπηρεσιών υγείας και από ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, καθώς και διαγνωστικά κέντρα που θα παρείχαν τις υπηρεσίες τους με προνομιακές τιμές για τα μέλη της Ένωσης και τις οικογένειές μας.

Αναπτύχθηκε έτσι ένα δίκτυο παρόχων υγείας και αυτοί που συμμετέχουν μέχρι σήμερα περιλαμβάνονται στο παρόν ενημερωτικό έντυπο. Σημειωτέον ότι οι προσπάθειες για επέκταση αυτού του δικτύου είναι συνεχείς .

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι,

Μέσα στην λαίλαπα της λιτότητας λόγω της δημοσιονομικής ασφυξίας, επιδιώκουμε να ενεργούμε με στόχο τη μείωση των οικογενειακών δαπανών και σας προσκαλούμε να κάνετε χρήση και να εκμεταλλευτείτε τις προσφορές του Δικτύου Παρόχων Υγείας .

Για την επίσκεψη στους συνεργαζόμενους Ιατρούς και Διαγνωστικά Κέντρα και για να ισχύσουν οι ειδικές τιμές που προσφέρονται , θα πρέπει οι συνάδελφοι να επιδεικνύουν το ΑΔΤ της ΕΑΑΑ, ενώ τα προστατευόμενα μέλη να επιδεικνύουν την κάρτα μέλους.

Για πληροφορίες ή για οποιαδήποτε δυσκολία αντιμετωπίσετε στην χρήση του Δικτύου, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ (6980145499) ή με τον Γραμματέα του Δ.Σ. κ. ΜΥΛΩΣΗ (6936628038)

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης της ΕΑΑΑ

Ασμχος ε.α. Αθανάσιος Δανιηλίδης, Πρόεδρος
Σγος ε.α. Κωνσταντίνος Λασπίδης, Αντιπρόεδρος
Σγος ε.α. Νικόλαος Μυλώσης, Γραμματέας
Επγός ε.α. Συμεών Γιαννακίδης, Ταμίας
Επγος ε.α. Γεώργιος Χριστίδης, Διαχειριστής

Ο Συντονιστής Παροχών Υγείας
Γκουρνέλης Θωμάς, Στρατιωτικός Ιατρός Π.Α. ε.α.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια