ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τα βήματα για την εγγραφή σας προκειμένου να συνεχίσετε να λαμβάνετε email με τα νέα του παραρτήματος (στα πλαίσια ευρωπαικής κοινοτικής οδηγίας)


ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΕΛΗ

1. Στα πλαίσια κοινοτικής οδηγίας που αφορά προστασία προσωπικών δεδομένων , προκειμένου να συνεχίσετε να λαμβάνετε email με τα νέα του παραρτήματος θα πρέπει να προβείτε στις παρακάτω ενέργειες.

Α. Να επισκεφτείτε το site του παραρτήματος (eaaathess.gr)

Β. Να κάνετε εγγραφή στο τετράγωνο που βρίσκεται στο δεξιό μέρος του αυτού και αναφέρει Εγγραφή στα νέα τοποθετώντας το mail σας. (Εικόνα 1α) και πατώντας το πλήκτρο (κόκκινο) «ΕΓΓΡΑΦΗ»

Εικόνα 1α


(ανοίγουν τα παρακάτω αναδυόμενα παράθυρα επιβεβαίωσης Εικόνα 1β, Εικόνα 1γ)

Εικόνα 1β

Εικόνα 1γΓ. Μετά την εγγραφή θα λάβετε ένα mail στο email σας για την αποδοχή της λήψης των νέων του παραρτήματος ,  (εικόνα 4)


Εικόνα 4


στο οποίο θα πρέπει να αποδεχτείτε αυτό τσεκάροντας το link που θα αναφέρει το mail. (εικόνα 5)


Εικόνα 5


Αφού κάντε κλικ στον σύνδεσμο του email (βέλος εικόνας 5) η διαδικασία  εγγραφής   σας προκειμένου να συνεχίσετε να λαμβάνετε email με τα νέα του παραρτήματος με το παρακάτω μήνυμα στην οθόνη σας

2. Πέρας αυτής της ενέργειας μέχρι 30-8-2018.

3. Όσοι δεν προβούν στην ενέργεια θα σταματήσουν να λαμβάνουν email από το παράρτημα. Επίσης όσοι κάνουν εγγραφή οποιαδήποτε στιγμή θελήσουν θα μπορούν μετά από αίτημά τους να διαγραφούν από τη λίστα.

4. Όσοι έχουν προβεί στη διαδικασία της εγγραφής δεν χρειάζεται να το επαναλάβουν και ήδη λαμβάνουν τα mail.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια