ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εκλογές ΕΑΑΑ - Ήρθε η ώρα της αφύπνισης





Νικόλαος Δημ. Μυλώσης
Σγός (ΥΔΚ) ε.α.
Γραμματέας  Δ.Σ.
ΕΑΑΑ/Παράρτ.  Θεσσαλονίκης


 ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ


Η μεγάλη στιγμή για τις κρίσιμες εκλογές για την ανάδειξη των νέων Διοικητικών Συμβουλίων της ΕΑΑΑ και των Παραρτημάτων,  πλησιάζει, έφθασε.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου είχαμε και έχουμε  την ευκαιρία να γευτούμε την κατάθεση απόψεων, θέσεων, προτάσεων  και την αντιπαράθεση  υποψηφίων , που προσπαθούν  να αναδείξουν στους ψηφοφόρους,  τα δικά τους πλεονεκτήματα,  που θα μας κάνουν  να τους εμπιστευθούμε την ψήφο μας.

Κι εμείς τα μέλη – ψηφοφόροι της ΕΑΑΑ,  με βομβαρδισμένη τη λογική , αλλά και το θυμικό μας, θα πλησιάσουμε  στην κάλπη αποφασισμένοι  να διαμορφώσουμε την πραγματικότητα  της επόμενης ημέρας.

Δεν  μηδενίζουμε το έργο και την προσφορά  των προηγούμενων Δ.Σ,  που έκαναν πολλά, αλλά θα μπορούσαν να κάνουν περισσότερα,. Ξεκαθαρίζουμε όμως ότι μπορεί η ευθύνη όλων (προέδρων και μελών)  να είναι τεράστια για το θετικό ή αρνητικό  πρόσημο της θητείας τους στο  παρελθόν και το παρόν, αλλά  η ευθύνη η δική μας για το μέλλον, είναι καθοριστική.

Θεωρώντας ότι τα   σημαντικότερα προσόντα των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων, που θα εκλεγούν , για  να διαχειριστούν  το μέλλον της ΕΑΑΑ,  είναι η ωριμότητα, η σύνεση, η ικανότητα σύγκλισης διαφορετικών αοόωεων, αλλά κυρίως  η διάθεση της εθελοντικής προσφορά προς τους συναδέλφους, καταληγουμε στο συμπέρασμα ότι αν κι εμείς ως απόστρατοι είμαστε  ώριμοι και πρόθυμοι να συμβάλλουμε για την αναβάθμιση του ρόλου της Ένωσης,  τότε μόνο  θα προκύψει  το θετικό αποτέλεσμα που  όλοι προσδοκούμε.

Αν εμείς  με την ψήφο μας επιτρέψουμε να διαμορφωθεί ένα εκλογικό αποτέλεσμα όχι με βάση την ικανότητα των υποψηφίων, αλλά  την συντεχνιακή νοοτροπία, την προσωπική σχέση και  υποχρέωση, τα παχιά λόγια , τότε απλά αυτοί που θα  εκλεγούν θα είναι το συνονθύλευμα  ενός ανομοιογενούς σχήματος, χωρίς κοινό βηματισμό, αδύναμο να οδηγήσει την ΕΑΑΑ σε καλύτερες μέρες.

Πριν πάρουμε τα ψηφοδέλτια και μπούμε στο παραβάν, επιβάλλεται να έχουμε γνωρίσει  τις θέσεις των υποψηφίων. Η χειραγώγηση των ψηφοφόρων από «εκπροσώπους»    υποψηφίων, των οποίων τα  κίνητρα δεν είναι πάντα αγνά, αλλά αποκρύπτουν και σκοπιμότητα,  θα επιφέρει ως  αποτέλεσμα να αποφασίζουν άλλοι για  εμάς χωρίς  εμάς.

Πάμε λοιπόν   στις κάλπες όχι συγχυσμένοι, θυμωμένοι, φοβισμένοι, απογοητευμένοι, ανασφαλείς. ‘Όχι να τιμωρήσουμε, να εκδικηθούμε, να εκτονωθούμε.

Πάμε  μαζί να εκλέξουμε τους άριστους, που θα συμβάλλουν  να χτίσουμε, να αλλάξουμε,  να διασφαλίσουμε το μέλλον, μαθαίνοντας από το παρελθόν,   αξιολογώντας τις ορθές και λανθασμένες  πολιτικές δράσης κα ενέργειες και εφαρμόζοντας καλές πρακτικές, να προκύπτει  όφελος για  ολόκληρη την αεροπορική οικογένεια.

Πάμε μαζί να εκλέξουμε αυτούς με τους οποίους  θα στοχεύσουμε στην ανασυγκρότηση της ΕΑΑΑ, στην διεκδίκηση με πάθος  της  επίλυσης  προβλημάτων, την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας, την ανάδειξη του κοινωνικού μας  προσώπου, την εξωστρέφεια.  

Γι αυτό την 25 Νοε 2018 δίνουμε ραντεβού στις κάλπες, για μία  ΕΑΑΑ, που μας αξίζει.

 Μία  ΕΑΑΑ

  • Ø  Ε  ΝΤΟΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ,
  • Ø  Α  ΚΡΑΙΑ ΕΝΩΤΙΚΗ,
  • Ø  Α  ΜΕΤΑΚΙΝΗΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ,
  • Ø  Α  ΠΟΛΥΤΑ   ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ.

Νικόλαος Δημ. Μυλώσης
Σγός (ΥΔΚ) ε.α.
Γραμματέας  Δ.Σ.
ΕΑΑΑ/Παράρτ.  Θεσσαλονίκης



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια