ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κοινωνική Αλληλεγγύη - Υπενθύμιση



ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ



Το να βοηθάς τους συνανθρώπους σου είναι ωραίο, αλλά μόνο όταν γίνεται με χαρά, με όλη σου την καρδιά και με ελεύθερο πνεύμα.
Pearl Buck, Αμερικανίδα συγγραφέας (Νόμπελ 1938)

Αγαπητοί συνάδελφοι
Σας κοινοποιούμε κα πάλι ως υπενθύμιση το κάλεσμα για  τη συγκέντρωση αγαθών πρώτης ανάγκης , τα οποία θα δοθούν σε ιδρύματα με την ευκαιρία των εορτών και παρατείνουμε την προθεσμία  μέχρι την 21Δεκ 2018.
Δίνουμε έτσι την ευκαιρία να αυξήσουμε τον αριθμό των προσφορών , στην περίπτωση που ορισμένοι  έχουν παραμελήσει αυτή την πρόσκληση.
Αγαπητοί συνάδελφοι
Οι γιορτινές ημέρες πλησιάζουν.
Ας αναδείξουμε έμπρακτα τον αλληλέγγυο χαρακτήρα που όλοι μας επικαλούμαστε  στη θεωρία ότι κρύβουμε μέσα μας.
Στην κοινωνική συγκυρία που διανύουμε  οι δυσκολίες  που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποί μας  γίνονται μικρότερες μέσα από απλές πράξεις προσφοράς.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@


Αγαπητοί Συνάδελφοι
Μετά από επιστολές που εστάλησαν στο Παράρτημα Θεσσαλονίκης από κοινωφελή ιδρύματα , για ανάγκες τους σε τρόφιμα και σε είδη πρώτης ανάγκης , το Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου να ικανοποιήσει εν μέρει τις ανάγκες τους και να αναδείξει το κοινωνικό πρόσωπο των εν αποστρατεία στελεχών της ΠΑ , αποφάσισε να προβεί με την βοήθεια όλων μας στη συγκέντρωση αγαθών πρώτης ανάγκης , τα οποία θα δοθούν σε ιδρύματα με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων.
Αγαπητοί συνάδελφοι
Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην πρωτοβουλία αυτή του Παραρτήματος και με μια χειρονομία αλληλεγγύης να αποδείξουμε ότι ενστερνίζομαστε τις έννοιες κοινωνική προσφορά, αλληλεγγύη και εθελοντισμός, που βρίσκουν το πραγματικό τους νόημα, πέρα από την καθημερινότητα, στις ημέρες των εορτών.
Τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώνονται στα Γραφεία του Παραρτήματος (Γ.Θεοτόκη 2 και Τσιμισκή) είναι
Γάλα εβαπορέ, λάδι, ρύζι, όσπρια, αλεύρι, σάλτσα τομάτας, είδη πρωινού (κακάο, μπισκότα, κρουασάν, δημητριακά, φρυγανιές, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, χυμοί), ζυμαρικά, αλάτι, ξύδι, πουρές, βρεφικές κρέμες, βρεφικό γάλα, είδη βρεφικής φροντίδας (πάνες, μωρομάντηλα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες συγκάματος), προϊόντα καθαρισμού (καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, μαλακτικό ρούχων, απορρυπαντικό πλυντηρίου, χλωρίνη κ.λπ.), είδη προσωπικής φροντίδας (σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες), είδη οικιακής χρήσης (αλουμινόχαρτο, διάφανη μεμβράνη, σακούλες απορριμμάτων) και χαρτικά (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, χαρτοπετσέτες).
Τελική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών 15Δεκ 2018 ώστε το Δ.Σ να οργανώσει όσο το δυνατόν καλύτερα την διανομή των αγαθών που θα συγκεντρωθούν.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή και την ανταπόκρισή σας
Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο
ΕΑΑΑ/ Παράρτ. Θεσσαλονίκης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια