ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ευχαριστήριο Μήνυμα του Νεοεκλεγέντος Αντιπροέδρου Υπτχου (ΕΑ) ε.α κ. Παύλου Χρήστου


ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ , ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΙΚΑ ΜΕΛΗ,

 Με την ενθάρρυνση και την προτροπή σας έθεσα υποψηφιότητα προκειμένου να υπηρετήσω τα κοινά της ΕΝΩΣΗΣ. Η εμπιστοσύνη  σας εκφράστηκε με την ψήφο σας και με  εκλέξατε  Αντιπρόεδρο της ΕΝΩΣΗΣ μας. Αυτό αποτελεί για εμένα ύψιστη τιμή και θα εργασθώ με γνώμονα την αρετή και την τόλμη.

Ζητούμενο για όλους μας είναι μια αποτελεσματική ΕΝΩΣΗ επικεντρωμένη στους στόχους που έχουν ανάγκη τα μέλη της. Μια ισχυρή ΕΝΩΣΗ ικανή να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των μελών της. Όλοι μας έχουμε εύλογες προσδοκίες για περισσότερη αποτελεσματικότητα και αγωνιστικότητα.

Σήμερα ο αναπροσδιορισμός , ο επανασχεδιασμός και η επαναθεσμοθέτηση των λειτουργιών και των αρμοδιοτήτων της ΕΝΩΣΗΣ αποτελούν αναγκαιότητα. Απαιτείται η ανάλογη θεσμική προσαρμογή και εκείνες οι νομοθετικές ρυθμίσεις που θωρακίζουν την αυτονομία και την λειτουργικότητα. Υποχρεούμαστε πλέον να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της συναδελφικότητας και της αλληλεγγύης. Μας το επιβάλουν  η δυναμική των μελών μας οι προοπτικές της συνοχής μας και η ανάπτυξη μιας αποτελεσματικής ΕΝΩΣΗΣ.

Η ΕΝΩΣΗ του μέλλοντος χρειάζεται μια σύγχρονη διοίκηση και τη λήψη πρωτοπόρων αποφάσεων.  Αποφασίσαμε όλοι μαζί  ότι το όραμα της ΕΝΩΣΗΣ για πρόοδο και ανάπτυξη θα περνά μέσα από τα μέλη της , τα Παραρτήματα και το Διοικητικό Συμβούλιο. Όλοι μας είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε με αποφασιστικότητα και εντιμότητα με δυναμική και αυτοπεποίθηση μας για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΩΣΗ.

Ως Αντιπρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ μας θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την πρόοδο , την ενότητα και την προάσπιση όλων των δικαιωμάτων των μελών μας. Η ισότητα, η δικαιοσύνη, η συνεργασία, η εντιμότητα και η δυναμικότητα θα μας οδηγήσουν σε μια προοδευτική κατεύθυνση προκειμένου να επιτύχουμε τα καλλίτερα αποτελέσματα.

Παύλος Χρήστου

Υπτχος (ΕΑ) ε.α

πηγή http://eaaa.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια