ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Βασιλόπιτα - Αριστεύσεις



ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ και ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ
Με ιδιαίτερη επιτυχία τόσο οργανωτική όσο και  από πλευράς προσέλευσης  πραγματοποιήθηκε το      Σάββατο  19 Ιαν 2019 η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας και της βράβευσης αριστούχων.
Η επιβλητική  αίθουσα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» της ΛΑΦΘ φιλοξένησε  τους  συνάδελφους  και τις  οικογένειές τους, καθώς και τους   προσκεκλημένους εκπροσώπους φορέων της Θεσσαλονίκης, που με τη παρουσία τους τίμησαν το Παράρτημα Θεσσαλονίκης και  κυρίως τους βραβευθέντες..
Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος το Παραρτήματος Ασμχος ε.α. ΑΘΑΝ. ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ , αναφέρθηκε στην ξεχωριστή σημασία που δίνεται στην βράβευση των αριστούχων, καθώς και  στην σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών και της συνέχισης του αεροπορικού πνεύματος.
Χαιρετισμούς απεύθυναν ακόμη ο  Πάτ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Στρ. Ιερέας του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου κι Ελένης του Γ’ΣΣ, ο Σμχος ε.α Κος ΦΑΛΤΑΙΤΣ εκ μέρους του Προέδρου και του Δ.Σ. της ΕΑΑΑ 
Ακολούθησε η απονομή επαίνων και αναμνηστικών σε όσους απέκτησαν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, όσους απέκτησαν πτυχία Σχολής ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ, /όσους εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, και όσους αποφοίτησαν ή προήχθησαν με άριστα στις Γ ΄και Β΄ τάξεις του Λυκείου.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πατ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ και έκοψε ο κ. ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ συνεπικουρούμενος από τον Αντιπρόεδρο κ. ΛΑΣΠΙΔΗ και τον Ταμία  κ. ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο Δκτής της 350 ΠΚΒ  Σμχος (Ι) κ. ΚΟΜΙΤΟΥΔΗΣ  ως εκπρόσωπος του κ. ΑΓΕΑ, ο Σμχος (Ι) κ. ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ, ως εκπρόσωπος του Δκτή Γ’ΣΣ/ NRDC, o Σμχος (I)  κ. BΛΑΧΟΣ, της ΑΔΙΣΠΟ, ο Ανθπχος κ. ΓΕΩΡΓΙΛΑΣ, της ΝΔΒΕ,  ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ/Θεσσαλονίκης  κ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ και το μέλος κ. ΤΟΜΑΖΗΣ, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Μακεδονίας του  Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.Ι. κ. ΚΑΛΑΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ,  ο Πρόεδρος των αποστράτων  της Πυροσβεστικής Θεσσαλονίκης κ. ΦΑΦΟΥΤΗΣ,  ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΕΑΑΣ/Θ κ. ΤΡΑΧΑΝΑΤΖΗΣ και κ.  ΣΑΚΚΑΣ,  ο Πρόεδρος της ΕΑΑΝ/Θ κ. ΤΣΑΙΛΑΣ, ο Αντιπρόεδρος των αποστράτων Λιμενικού Σώματος, οι επίτιμοι Πρόεδροι του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης κ. ΝΤΙΝΙΔΗΣ και κ. ΓΙΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ, οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. της ΕΑΑΑ κ.. ΦΑΛΤΑΙΤΣ και κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ , ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΣΑΣ κ. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της ΕΣΠΕΕΘ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ και κ. ΣΑΡΡΗΣ, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Ε.Δ. και Σ.Α. Θερμαϊκού κ. ΓΟΥΡΓΟΥΝΙΔΗΣ   

Το ΔΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δκτη του Γ’ΣΣ Αντγο κ. ΜΠΙΚΟ για την παραχώρηση της ΛΑΦΘ, και  τον Διευθυντή και το προσωπικό της ΛΑΦΘ καθώς και όλους τους συναδέλφους που με την βοήθειά τους   συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης 










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια