ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Έκκληση για οικονομική ενίσχυση



Αγαπητοί συνάδελφοι, ο κ. ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Επισμηναγός στρατιωτικός ιατρός ε.ε. της ΠΑ μας κοινοποίησε την παρακάτω επιστολή, με την παράκληση  να κοινοποιηθεί στα μέλη  μας.

«ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ

Στις 14-1-2019 και επί της οδού Κουγιάμη στη Θέρμη, ένας συνάδελφος μας, ο Μπάκος Κώστας, 50 ετών, απόστρατος αξιωματικός, πιλότος της αεροπορίας στρατού, παρασύρθηκε θανάσιμα σε διάβαση πεζών, από διερχόμενο ασυνείδητο οδηγό ο οποίος έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα.

Το τραγικό συμβάν έμελλε να συμβεί μπροστά στα μάτια της 7χρόνης κόρης του και της συζύγου του, η οποία τους δυο τελευταίους μήνες είναι άνεργη.

Παρακαλούμε την βοήθεια σας στην οικογένεια του συναδέλφου, η οποία μετά το τραγικό συμβάν και μέχρι να εκδοθεί η σύνταξη της περίπου 8 μήνες  έχει μείνει χωρίς κανένα απολύτως εισόδημα

Λογαριασμός IBAN: GR7201108630000086360499825 ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Δικαιούχος:  Μάνθου Κυριακή

Σημ. Ο κ. Γεωργακάκης Γεώργιος, Ορθοπεδικός Χειρουργός, ο οποίος είναι πνευματικός πατέρας της κόρης του εκλιπόντος, προσφέρει σε αυτούς που θα δώσουν για την ενίσχυση της οικογένειας από 30Ευρώ και πάνω, μία δωρεάν επίσκεψη στο ιατρείο του (Ελευθερίου Βενιζέλου 4β,Θέρμη, τ. 2314013076 κ.6936150659) για τον ίδιο ή για κάποιο μέλος της οικογένειας του.»


Το Δ.Σ. του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης/ΕΑΑΑ παρακαλεί τα μέλη μας να ανταποκριθούν στην  έκκληση και να συνδράμουν την οικογένεια του αδικοχαμένου  Μπάκου  Κώστα .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια