ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ανάληψη Καθηκόντων Νέου Διοικητικού Συμβουλίου – Κοπή Πίτας ΕΑΑΑ


Την Πέμπτη, 7 Φεβ 2019 και ώρα 18:00, στην κατάμεστη «Αίθουσα Τελετών» της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελου Αποστολάκη, η προγραμματισμένη εκδήλωση «Ανάληψης Καθηκόντων νέου Διοικητικού Συμβουλίου – Κοπή Πίτας ΕΑΑΑ» 
Στην εναρκτήρια ομιλία του, ο Πρόεδρος της ΕΑΑΑ κ. Σπυρίδων Καββούρης-Απτχος(Ι)ε.α. ανέφερε :
κ. Υπουργέ Εθνικής Άμυνας- κ. Βουλευτά – κ. Αρχηγέ του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας κ. Επίτιμε Γενικέ Επιθεωρητά ΓΕΑ – κ. εκπρόσωπε του Διοικητή ΔΑΥ – κ. Διοικητά ΔΑΕ – κ. εκπρόσωπε του Διευθυντή ΥΓ/ΓΕΕΘΑ – κ. Διοικητά της ΣΙ – κ. Διοικητά της ΣΜΥΑ – κ. Πρόεδρε του ΜΤΣ – κ. Πρόεδρε του ΜΤΑ – κ. Γενικέ Διευθυντά ΝΙΜΤΣ – κ. Α’ Αντιπρόεδρε του ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ – κοι Πρόεδροι των Ενώσεων Αποστράτων – Επίτιμοι Πρόεδροι της ΕΑΑΑ – Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων Αποστράτων – κοι Πρόεδροι των Παραρτημάτων της ΕΑΑΑ – κ. εκπρόσωπε της ΑΑΚΕ – κ. Πρόεδροι των Συλλόγων-Συνδέσμων, αγαπητοί προσκεκλημένοι.
Θεωρώ σκόπιμο, να αρχίσω το λιτό μου λόγο με τη ρήση του Steve Jobs: « Ο μόνος δρόμος για να κάνεις εξαιρετική δουλειά, είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις». Πιστεύω ότι έχει απόλυτο δίκιο, γιατί σε κάθε θέση μπορείς πολλές φορές να απογοητευτείς, να αποτύχεις, αλλά πρέπει να ξαναπροσπαθήσεις, να πηγαίνεις από τη μια αποτυχία σε κάποια άλλη χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου. Ας θυμηθούμε το αεροπλάνο που απογειώνεται ενάντια στον άνεμο. «Όλα τα όνειρα μας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα εάν έχουμε το κουράγιο να τα πείσουμε» έλεγε ο Walt Disney, γνωρίζοντας ότι τα καλύτερα όνειρα έρχονται όταν είσαι ξύπνιος θα συμπλήρωνα εγώ.
Όλα αυτά τα έζησα στην πρώτη μου θητεία ως Πρόεδρος της ΕΑΑΑ. Θέλω πάλι να τα ζήσω και στην δεύτερη θητεία μου, που μου την πρόσφεραν απλόχερα με την εμπιστοσύνη που μου δείξατε, τόσο οι συνάδελφοι μου, όσο και τα μέλη της. Μόνο που ως επανεκλεγείς πρόεδρος της ΕΑΑΑ έρχομαι να προσθέσω:
  • Δεν θα μετρώ τις μέρες, θα τις κάνω να αξίζουν,
  • Όταν ακούω κάποιος να λέει ότι κάτι είναι δύσκολο να γίνει, θα τον ρωτάω: «Δύσκολο σε σύγκριση με τι ; «,
  • Θα είμαι ο εαυτός μου και θα λέω αυτό που αισθάνομαι αποβλέποντας στο καλό της Ένωσης,
  • Θα αφήσω τη φαντασία μου να συμπορευτεί με τη γνώση και την εμπειρία,
  • Γνωρίζω ότι δεν υπάρχει ευνοϊκός άνεμος, αλλά η πλοήγηση σε αντίξοες συνθήκες απαιτεί τη συνεργασία όλων μας,
  • Είναι για μένα απαράβατος όρος, ότι η ελευθερία ενός ατόμου πρέπει να φτάνει σε ένα σημείο όπου δεν θα παραβιάζει την ελευθερία των άλλων.
Το Δ.Σ. της ΕΑΑΑ, συνθέτοντας τις διαφορετικές απόψεις και σε πλήρη συνεργασία με όλα ανεξαιρέτως τα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ και τους ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ θα συνεχίσει να αποτελεί την αιχμή του βέλους, προκειμένου να υπάρχει κάθε φορά, λύση των προβλημάτων και των δίκαιων αιτημάτων που απασχολούν όλους τους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.
Παράλληλα, μαζί με τις άλλες Ενώσεις υπό το Συντονιστικό Συμβούλιο αυτών, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια άρσης των αδικιών που υφίστανται όλοι οι απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων.
Όπως άρχισα, έτσι κλείνοντας τον λόγο μου θα ήθελα να σας αποχαιρετήσω, επισημαίνοντας ότι δεν υπόσχομαι λύσεις αλλά άοκνη προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων μας.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια