ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ημέρα της Γυναίκας



ΜΥΝΗΜΑ Δ.Σ ΕΑΑΑ/ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Ημέρα αφιερωμένη στη Γυναίκα η σημερινή και μας δίνεται μια ακόμα ευκαιρία  να τιμήσουμε και να  εκφράσουμε το σεβασμό μας προς  όλες τις Γυναίκες, για  την προσφορά τους στην κοινωνία.

Οι Γυναίκες καλούνται  να φέρουν σε πέρας με αποτελεσματικό τρόπο μια σειρά από πολλαπλούς και απαιτητικούς ρόλους, όπως της συντρόφου, της συζύγου, της μητέρας, της εργαζόμενης, της νοικοκυράς. Γι αυτό η Ημέρα της Γυναίκας , αλλά και κάθε ημέρα, αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα ως αφετηρία αγώνων για   κατοχύρωση των ίσων ευκαιριών και δικαιωμάτων,  σε κοινωνικό, πολιτιστικό, ανθρωπιστικό και πολιτικό επίπεδο. 

Ιδιαίτερη μνεία όμως οφείλουμε να   κάνουμε για τις συζύγους  των στρατιωτικών, που  βιώνουν τις δυσκολίες που προκαλούνται   από τις ιδιαιτερότητες και από  τη φύση του επαγγέλματος.
 Μια ζωή  γεμάτη άγχος για την δουλειά,  για τις μεταθέσεις,  για το νέο σπίτι, για την μετακόμιση, για τα ψυχολογικά των παιδιών που κάθε τόσο αλλάζουν πόλη και σχολικό περιβάλλον, για τη συχνή απουσία του συζύγου σε ασκήσεις, εκπαιδεύσεις, υπηρεσίες, άγχος για το αν θα γυρίσει στο σπίτι του.
Ένα  μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» είναι η ελάχιστη έκφραση  ευγνωμοσύνης που τους αποδίδουμε. 
Ευχόμαστε σε όλες τις Γυναίκες  Χρόνια Πολλά, με  ψυχικό σθένος, αισιοδοξία, αξιοπρέπεια  και ελπίδα.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΕΑΑΑ/ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια