ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εκδρομή στα Παράλια Μικράς Ασίας
6/ΗΜΕΡΗ  EΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ
ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ  ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ
ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ(1) - ΤΡΟΙΑ - ΠΕΡΓΑΜΟΣ - ΣΜΥΡΝΗ(3) - ΕΦΕΣΟΣ -ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ-ΑΙΒΑΛΙ 


1η ΗΜΕΡΑ: ΤΡΙΤΗ 30/04/19        ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ         (490 χιλ.)
 Συγκέντρωση εκδρομέων τακτοποίηση των αποσκευών και ξεκινάμε το ταξίδι μας μέσω Καβάλας – (Στάση στην Μουσθένη για καφέ, ξεκούραση) - Ξάνθης – Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης. Άφιξη στα Ελληνοτουρκικά σύνορα Κήπων. Μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις, είσοδος στην Τουρκία. Ξεκινάμε το οδοιπορικό μας στα χώματα των προγόνων μας από την Κεσάνη και κατευθυνόμαστε προς τα Δαρδανέλλια, τα στενά που ενώνουν την Προποντίδα με το Αιγαίο, περνώντας από την Καλλίπολη (στάση για φαγητό εξ΄ιδίων) φτάνουμε στην Μάδυτο, τόποι Ελληνικοί και με το fery-boat περνάμε τα Δαρδανέλλια, άφιξη στο Τσανάκαλε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η  ΗΜΕΡΑ: 01/05/19 ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ – ΤΡΟΙΑ –ΠΕΡΓΑΜΟΣ -ΣΜΥΡΝΗ  (330 χιλ.)
 Μετά το πρόγευμα ξεκινάμε την πορεία μας κατά μήκος των Μικρασιατικών παράλιων. Πρώτος μας σταθμός η Ομηρική Τροία, τα έπη του μεγάλου ραψωδού ξυπνούν μπροστά μας .Θα επισκεφτούμε τις αρχαιότητες της μυθικής Τροίας, την πόλη του Πριάμου, όπου θα δούμε ερείπια από την παλιά πόλη και το αντίγραφο του Δούρειου Ίππου.  Επόμενος σταθμός μας η Πέργαμος μια από τις επτά πόλεις της Αποκαλύψεως με το ονομαστό Ασκληπείον και το Ναό του Αγίου Ιωάννη (Σεράπειον). Ο δρόμος μας οδηγεί στην πολυτραγουδισμένη Σμύρνη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Βράδυ ελεύθερο στην Σμύρνη. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΠΕΜΠΤΗ 02/05/19                 ΣΜΥΡΝΗ
  Πρόγευμα και ξεκινάμε την εξερεύνηση της πολύπαθης και ιστορικής Σμύρνης. Θα δούμε την παλιά Ελληνική συνοικία του Αλσαντζακ με τον γραφικό πεζόδρομο της Σμύρνης, το ιστορικό Κορντόν, την παραλιακή λεωφόρο, το Κορδελιό, Μπουρνόβα κ.α. Χρόνος ελεύθερος να περιπλανηθούμε στην πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03/05/9 ΣΜΥΡΝΗ  - ΕΦΕΣΟΣ - ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ(200 χιλ.)
  Πρόγευμα και αναχώρηση για Έφεσο. Επίσκεψη του αρχαιολογικού χώρου της Εφέσου, τον πλέον επισκέψιμο αρχαιολογικό χώρο της Τουρκίας. Τελειώνοντας από εκεί, μέσα στην κωμόπολη του Σελτσούκ θα επισκεφτούμε τα ερείπια της Βασιλικής όπου φυλασσόταν το σκήνωμα του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, που έχει κτιστεί πάνω στον τάφο του Ευαγγελιστή από τον Ιουστινιανό τον 6ο αιώνα. Συνεχίζουμε για το Κουσάντασι, που βρίσκεται απέναντι από την Σάμο, ένα από τα πιο τουριστικά και εξελισσόμενα μέρη της Τουρκίας. Χρόνος ελεύθερος. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στην Σμύρνη, χρόνος στην πόλη. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 04/05/19 ΣΜΥΡΝΗ- ΑΪΒΑΛΙ                        (330 χιλ.)
  Πρόγευμα και αμέσως αναχωρούμε για το Αϊβαλί  «Κυδωνιές» ελληνική κοινότητα με μεγάλο πλούτο και ιστορία στον ομώνυμο κόλπο απέναντι από την Μυτιλήνη. Τα Ελληνικά σπίτια που σώζονται μαρτυρούν την ιστορία της . Συνεχίζουμε για να  μεταβούμε στα περίφημα Μοσχονήσια όπου θα επισκεφτούμε τον Ναό του Ταξιάρχη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο Αϊβαλί . Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: 05/05/19     ΑΪΒΑΛΙ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ                                       (640 χιλ.)
  Πρόγευμα και αναχώρηση για το συνοριακό σταθμό των Κήπων μέσω Καλλίπολης (GELIBOLL) γενέτειρα της γνωστής μας Σοφίας Βέμπο, Κεσάνης. Διέλευση συνόρων και συνεχίζουμε. Μετά τις απαραίτητες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση άφιξη στην πόλη  μας, το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ :      270 €  
+ 85€ μονόκλινο


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
·        Τις μετακινήσεις – περιηγήσεις με υπερυψωμένα κλιματιζόμενα πούλμαν 
·        Μία (1) διανυκτέρευση στο Τσανάκαλε  4* AKOL Hotel  με ημιδιατροφή.
·        Τρείς (3) διανυκτερεύσεις στην Σμύρνη 4* DOUBLE TREE BY HILTON Hotel με ημιδιατροφή.
·        Μία (1) διανυκτέρευση στο Αϊβαλί  5* GRAND TEMIZEL Hotel με ημιδιατροφή.
·        Συνολικά 5 πρωινά & 5 δείπνα σε μπουφέ.
·        Συνοδό – ξεναγό καθ΄ όλη την διάρκεια της εκδρομής.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
·        Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο, επιπλέον γεύματα, ποτά, εισόδους χώρων.

·        ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΟΡΟΙ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Δηλώσεις συμμετοχής στα Γραφεία του Παραρτήματος, μέχρι 29/3/2019 με προκαταβολή 50 ευρώ το άτομο. 
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Τροποποίηση του προγράμματος μπορεί να γίνει με εισήγηση δική μας.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια