ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μήνυμα για την 25 Μαρτίου




Αγαπητοί συνάδελφοι

Ο φετινός εορτασμός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Επετείου της Επανάστασης του 1821, για την αποτίναξη του Οθωμανικού ζυγού,
βρίσκει την Ελλάδα και τους Έλληνες να αντιμετωπίζουμε μια πρωτοφανή  κρίση.

Μια κρίση εφιαλτική που έχει εξαπλωθεί σε 197 κράτη- μέλη του ΟΗΕ  και απειλεί  τις ζωές του ανθρώπινου γένους, την παγκόσμια  οικονομία, τον κοινωνικό ιστό. Η απειλή αυτή έχει όνομα «Πανδημία του νέου κορωνοϊού CONVID – 19.

Μέσα σ΄αυτό το σκηνικό δεν πραγματοποιούνται φέτος παρελάσεις και  δοξολογίες, για να απονεμηθεί η πρέπουσα τιμή στους ήρωες του 1821, αλλά και σ΄αυτούς που προηγήθηκαν ή ακολούθησαν τους πρωταγωνιστές και τους ανώνυμους,  που έδωσαν το σύνθημα  «Ελευθερία  ή Θάνατος»

Τα γεγονότα αυτά δεν επηρεάζουν όμως  την περηφάνια για την εθνική μας παλιγγενεσία και ο εορτασμός θα περιμένει και θα τελεσθεί ακόμα πιο λαμπρός τον επόμενο χρόνο, το 2021 στα πλαίσια της συμπλήρωσης των 200 χρόνων.

Αγαπητοί  συνάδελφοι

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Παραρτήματος  Θεσσαλονίκης, σας καλούμε  να υψώσουμε την περήφανη Ελληνική Σημαία στα μπαλκόνια μας.

Με την κίνηση  αυτή αποτίουμε φόρο  τιμής στους ήρωες του 1821, αλλά και στους σύγχρονους  ήρωες στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, και κυρίως στο υγειονομικό προσωπικό, που βρίσκονται στην  πρώτη γραμμή και προστατεύουν την ασφάλεια των συνόρων, αλλά και την δημόσια υγεία, στέλνοντας μήνυμα αποφασιστικότητας ότι θα βγούμε νικητές και αλώβητοι από την κρίση αυτή.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια