ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ετήσια Χοροεσπερίδα



Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος η χοροεσπερίδα του Παραρτήματος  Θεσσαλονίκης της  ΕΑΑΑ,  την Κυριακή  23 Φεβ 2020.
Η καλή διάθεση,   το κέφι των 400 περίπου ατόμων   που  συμμετείχαν , και η μουσική  κάλυψη από τον συνάδελφο  ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΕΤΕΠΟΥΛΙΔΗ,   δημιούργησαν  ένα πολύ όμορφο εορταστικό  κλίμα.
Απώτερος στόχος της διοργάνωσης  εκδηλώσεων όπως  αυτή   έχουν ιδιαίτερη σημασία, γιατί μας δίνεται η δυνατότητά και η ευκαιρία για περαιτέρω  σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών και των οικογενειών, η δημιουργία νέων σχέσεων, να  φέρουμε στη μνήμη μας και να  εξιστορήσουμε γεγονότα, να  θυμηθούμε  περιστατικά  από την εν ενεργεία ζωή μας .

Κατά τη  διάρκεια της   χοροεσπερίδας υλοποιήθηκε απόφαση του Δ.Σ.  για τη βράβευση δυο προσώπων,  Πρόκειται για τους

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΤΣΙΡΚΙΝΙΔΗ,  αναγνωρίζοντας την μεγάλη του  συμβολή για την ανάδειξη του ζητήματος της Διεθνούς  Αναγνώρισης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού και γενικότερα των Ελλήνων «της καθ' ημάς Ανατολής» καθώς και για το συγγραφικό του έργο .

ΑΣΜΧΟ (ΤΥΜ) ε.α. ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΛΕΞΗ ο οποίος την 21/7/1974, κατά την διάρκεια των πολεμικών επιχειρήσεων  στην ΚΎΠΡΟ, επιδεικνύοντας εξαιρετική ικανότητα,  ψυχραιμία, θάρρος και αποφασιστικότητα συνέβαλε μαζί με την  ομάδα  που είχε υπό τις διαταγές του, στη διατήρηση της θέσης τους και στην πρόκληση σημαντικών απωλειών στους εισβολείς.

Το Δ.Σ. του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου και  με την ευκαιρία αυτή ευχόμαστε σε όλους η  νέα χρονιά να κυλίσει γεμάτη ειρήνη, αγάπη, χαμόγελα ευτυχίας, αισιοδοξία,  προκοπή.

Στιγμιότυπα










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια