ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δραστηριότητες

 


Το Δ.Σ. του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης της ΕΑΑΑ, έχει θέσει  ως στόχο  ,  την αναζήτηση και   εφαρμογή καλών πρακτικών  συνεργασίας με τις τοπικές πολιτειακές και στρατιωτικές αρχές  τόσο της μείζονος  Θεσσαλονίκης , όσο και περιοχών που ανήκουν στην  δικαιοδοσία του,  και διαβιούν συνάδελφοι-μέλη.

 

Στα πλαίσια αυτά συνεχίζει τις συναντήσεις με φορείς,  επιδιώκονται  την ενίσχυση. της εξωστρέφειας,   της   αναγνωρισιμότητας, και  της διάθεσης συμμετοχής σε εθελοντικές  δράσεις κοινωνικού ή περιβαλλοντικού χαρακτήρα .

 

Πρόσφατα    ο Πρόεδρος κ. ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ και ο Γραμματέας κ.  ΜΥΛΩΣΗΣ  επισκέφτηκαν  τον Δήμο Καλαμαριάς και συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο,  κ. ΔΑΡΔΑΜΑΝΕΛΗ.




 

Ακολούθησε επίσκεψη του κ. ΜΥΛΩΣΗ  στο Δήμο Θεσσαλονίκης,   όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ.ΤΣΑΒΛΗ  και  τον Γενικό  Γραμματέα κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ

.


Έγινε  ενημέρωση για τους   σκοπούς και τις δράσεις της ΕΑΑΑ και ειδικότερα του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης και κατά τη συζήτηση τέθηκαν βάσεις συνεργασίας, κυρίως σε προγράμματα που αφορούν την Τρίτη Ηλικία,  τον εθελοντισμό, την πολιτική προστασία και  την δια βίου μάθηση.

Το Δ.Σ. του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης της ΕΑΑΑ, ευχαριστεί του; Δήμους Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς για την θετική  τους διάθεση για  συνεργασία.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια