ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Παραθερισμός 2021

 



Αγαπητοί συνάδελφοι, 

σας υπενθυμίζουμε ότι από  την Δευτέρα 1 Μαρτίου ξεκίνησε η υποβολή Αιτήσεων Παραθερισμο.ύ Η τελική ημέρα υποβολής των αιτήσεων είναι η Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας το Γραφείο του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης  θα παραμείνει κλειστό μέχρι και την 15 Μαρτίου 2021. 

Για την εξυπηρέτηση  των συναδέλφων  που δεν είναι εξοικειωμένοι με τις εφαρμογές του διαδικτύου,  το Γραφείο του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης από την 16 Μαρτίου  θα δέχεται αιτήσεις  κάθε Τρίτη και Πέμπτη από την 10.00 έως την 12.00. 

Τονίζουμε ότι η προσέλευση θα διέπεται από την εφαρμογή όλων των κανόνων που ισχύουν για τη πανδημία, όπως χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων, μέγιστος αριθμός εντός των γραφείων, πέρα από τα μέλη  του Δ.Σ. θα είναι δύο άτομα κλπ.

Σύμφωνα με τις αναλυτικές οδηγίες που  έχουν δημοσιευθεί  τόσο στην ιστοσελίδα της ΕΑΑΑ (www.eaaa.gr),  όσο και στην ιστοσελίδα του Παραρτήματος (www.eaaathesss.gr)

Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ  :

  • 1. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο www.eaaa.gr, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Α.Α.Α..

  • 2. ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ : ΜΕ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, με τα απαιτούμενα για κάθε περίπτωση δικαιολογητικά στη διεύθυνση :

ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ 5, ΤΚ 10677, ΑΘΗΝΑ,

 ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΑΑΑ.

Για διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Γραμματέα κ. ΜΥΛΩΣΗ,  6983532115

ή τον Ταμία κ. ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ  6983527898


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια