ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Είσοδος των Τέκνων Θανόντων Αξιωματικών στα Θέρετρα της Π. Α.




ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΘΑΝΟΝΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ.

 

1    Σας πληροφορούμε ότι από την τρέχουσα παραθεριστική περίοδο θα επιτρέπεται η είσοδος των τέκνων θανόντων Αξιωματικών στα θέρετρα της Πολεμικής αεροπορίας για μπάνιο και για λήψη φαγητούΤονίζεται ότι αφορά τέκνα που έχουν αποβιώσει και οι δύο γονείς των.

2    Διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

α.   Αφορά τα τέκνα των οποίων και οι δύο γονείς έχουν αποβιώσει

β.   Η είσοδος δεν επιτρέπεται τα Σαββατοκύριακα αλλά ΜΟΝΟ τις καθημερινές ημέρες.

γ.   Για  τα τέκνα θανόντων Αξιωματικών και τους συζύγους των δεν υπάρχει κανείς ηλικιακός περιορισμός

δ.   Για τα παιδιά των τέκνων αυτών δηλαδή για τα εγγόνια του Θανόντος Αξιωματικού θα ισχύει ο περιορισμός της ηλικίας μέχρι 25 ετών που ισχύει για τα εγγόνια των τακτικών και των ορφανικών μελών μας.

ε.   Δεν θα επιτρέπεται είσοδος των εγγονών των τέκνων θανόντων Αξιωματικών (δηλαδή των δισέγγονων του θανόντος Αξιωματικού) όπως δεν επιτρέπεται και για τα δισέγγονα των τακτικών και των ορφανικών μελών μας.

  1. Η ΕΑΑΑ για το 2021 θα εκδίδει βεβαιώσεις ελευθέρας εισόδου στους δικαιούχους στα ΚΕΔΑ ισχύος μέχρι 31-12-2021.  Από το νέο έτος που θα έχει δημιουργηθεί το αρχείο των θανόντων Αξιωματικών θα εκδίδει κάρτες ελευθέρας εισόδου μέσω του συστήματος μηχανογράφησης της ΕΑΑΑ.

4     Διευκρινίζεται ότι για να εκδοθούν οι άδειες ελευθέρας εισόδου από την ΕΑΑΑ θα πρέπει να προσκομίσουν τα τέκνα των θανόντων Αξιωματικών στην ΕΑΑΑ ή στα κατά τόπους παραρτήματα  τα κατωτέρω:

α.    Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης του πατρός των.

β.    Πιστοποιητικό της δικής των οικογενειακής κατάστασης.

γ.    Φωτοτυπία της ταυτότητας των καθώς και φωτοτυπίες των ταυτοτήτων όλων των προστατευόμενων μελών της οικογενείας των που δικαιούνται ελευθέρας εισόδου.

δ.   Μία φωτογραφία ταυτότητας δικής του καθώς και από μια φωτογραφία ταυτότητας όλων των προστατευόμενων μελών της οικογενείας των που δικαιούνται ελευθέρας εισόδου.

5  Τα παραρτήματα θα υποβάλουν τα παραλαμβανόμενα  δικαιολογητικά στην ΕΑΑΑ η οποία θα εκδίδει τις βεβαιώσεις ελευθέρας εισόδου για τα ΚΕΔΑ.  Με την έκδοση αυτών η ΕΑΑΑ θα ενημερώνει παράλληλα και ένα  αρχείο Excel που σχεδιάστηκε ειδικά για το σκοπό αυτό και θα αποτελέσει τη βάση μηχανογραφικού αρχείου  θανόντων Αξιωματικών.

ΕΚ ΤΗΣ ΕΑΑΑ

Πηγή https://eaaa.gr/


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια