ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Εμβολιαζόμαστε , απελευθερωνόμαστε»

 


Αγαπητές / οί συνάδελφοι,

Σας κοινοποιούμε επιστολή του συναδέλφου ιατρού και  υπεύθυνου του Δικτύου Υγείας του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης  κ.  Γκουρνέλη Θωμά, που αφορά τους εμβολιασμούς κατά της  πανδημίας.


Θωμάς Γκουρνέλης

Στρατιωτικός Ιατρός Π.Α. ε.α.

Ειδικός Κοινωνικής Ιατρικής

Υπεύθυνος του Δικτύου Υγείας

 του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης

της Ε.Α.Α.Α.

 

«Κύριοι  συνάδελφοι,  μέλη του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης,

σας ενημερώνω ότι  συμμετέχοντας στην εθνική εκστρατεία  προσπάθειας αναχαίτισης της πανδημίας, βρίσκομαι  στην διάθεση των συναδέλφων που επιθυμούν περαιτέρω ενημέρωση σχετικά με την αναγκαιότητα   των εμβολιασμών,   καθώς και για το κλείσιμο ραντεβού.

Οι υπηρεσίες αυτές θα παρέχονται δωρεάν,  χωρίς την οικονομική αμοιβή που έχει θεσπίσει η Πολιτεία , θεωρώντας ότι η ιατρική αυτή πράξη  αποτελεί ουσιαστικά πράξη κοινωνικής προσφοράς.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι  6980145409.

 Αγαπητές / οί συνάδελφοι,

Κάνω έκκληση προς όλους όσους  δεν έχουν ακόμη εμβολιασθεί να το πράξουν άμεσα, ώστε να  χτιστεί γρηγορότερα το τείχος ανοσίας,  να ανακοπεί η αυξητική τάση των κρουσμάτων, να ανοίξουμε την πύλη της ελευθερίας και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Προστατεύοντας τον εαυτό μας προστατεύουμε παράλληλα την οικογένεια μας, το φιλικό ή εργασιακό μας περιβάλλον και γενικότερα το σύνολο της κοινωνίας,

«Εμβολιαζόμαστε , απελευθερωνόμαστε»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια