ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εκλογές ΕΑΑΑ - Υποψηφιότητα Απτχου (Ι) ε.α. ΚΩΝ. ΤΖΑΒΕΛΑ

 



Αγαπητοί Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες και Ορφανικά Μέλη, 

Οι γραφειοκρατικές δυσκολίες (κηδείας και σύνταξης) που αντιμετώπισε γνωστή μου οικογένεια μετά τον θάνατο συναδέλφου μας, υπήρξε η αιτία της απόφασή μου να είμαι υποψήφιος για την θέση του προέδρου στην ΕΑΑΑ στις εκλογές της 14ης Νοεμβρίου 2021.

Είμαι πεπεισμένος ότι με υπευθυνότητα, συναδελφικότητα, ενότητα και αλληλεγγύη μπορούμε να κινητοποιήσουμε όλες μας τις δυνάμεις και να αξιοποιήσουμε περαιτέρω όλες τις δυνατότητες της ΕΑΑΑ, υπηρετώντας το κοινό συμφέρον όλων των μελών της. 

Τα ιδιαίτερα σοβαρά θέματα των αποστράτων και των οικογενειών τους, όπως της υγείας και τα οικονομικά, θα αποτελούν πρώτη προτεραιότητα της Ένωσης. Στην κατεύθυνση αυτή κρίνεται αναγκαία η ανυποχώρητη υπεράσπιση των συμφερόντων μας και η σθεναρή διεκδίκηση, κάθε δίκαιου αιτήματός μας. Παράλληλα, επιβάλλεται η αναβάθμιση της ενημέρωσης των μελών με την χρήση της τεχνολογίας και της αξιοποίησης της εφημερίδας μας.

Τα παραρτήματα συνθέτουν το βασικό κορμό της ΕΑΑΑ και ο θεσμικός τους ρόλος συμβάλει καθοριστικά στην εξυπηρέτηση των μελών μας πανελλαδικά. Ο εκσυγχρονισμός του θεσμικού πλαισίου της ΕΑΑΑ, όπως η θεσμική κατοχύρωση των εκλογών στα Παραρτήματα, είναι απαραίτητος έτσι ώστε η λειτουργία της να προσαρμοστεί στις σύγχρονες απαιτήσεις και στα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί με την πάροδο του χρόνου. 

Η συνεργασία με τις Ενώσεις, ΕΑΑΣ και ΕΑΑΝ, καθώς και με τους συλλογικούς φορείς, κυρίως, όλων των Σχολών της Πολεμικής Αεροπορίας (ΣΑΣΙ, ΣΑΣ, ΣΑΣΥΔΑ, ΣΑΙΡ, ΕΣΜΑ) αποτελεί την ικανή και αναγκαία συνθήκη για την προώθηση των κοινών μας σκοπών και συμβάλει καθοριστικά στην αρραγή ενότητα όλων των αποστράτων.

Με γνώμονα τα παραπάνω θέτω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου και δεσμεύομαι ως πρόεδρος, εφ’ όσον τιμηθώ με την ψήφο σας, να εργαστώ δυναμικά με όλους τους συναδέλφους του νέου ΔΣ και αυτούς των Παραρτημάτων, ως δυνατή Ομάδα, προκειμένου να προάγουμε τους σκοπούς της ΕΑΑΑ. 

Με εκτίμηση Υποψήφιος πρόεδρος

 Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α. Κωνσταντίνος Τζαβέλλας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια