ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εκλογές ΕΑΑΑ- Υποψηφιότητα Απτχου (Ι) ε.α. ΠΑΝ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

 


Θέσεις και Στόχοι Υποψήφιου Προέδρου ΕΑΑΑ

Παναγιώτης Δημητριάδης

Απτχος (Ι)

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Ο δρόμος για την εκλογή στη θέση του πρόεδρου της ΕΑΑΑ είναι μακρύς και έχει μια διαδρομή από την Κρήτη μέχρι το Διδυμότειχο και από τα Γιάννενα μέχρι την Καλαμάτα με σκοπό να ακουστούν τα προβλήματα των συναδέλφων και των ορφανικών οικογενειών ώστε να δοθούν λύσεις, να τεθούν οι στόχοι και το όραμα της επόμενης 3ετίας. Ένας δρόμος που είναι ευθύς σε αρχές και αξίες, , έχει κόστος, είναι εξαντλητικός και δεν επιδέχεται οπισθοδρομήσεις και ταλαντώσεις.

Το πρόγραμμα του κάθε υποψηφίου, η σταδιοδρομία του στην Π.Α και γενικότερα η προσφορά του προς τους συναδέλφους και την κοινωνία, είναι παράγοντες που πρέπει να πείθουν αφού αποτελούν την ουσία της εκλογικής εκστρατείας.

Στις εκλογές του 2018 με εμπιστευτήκατε και με τιμήσατε με την ψήφο σας για το ΔΣ της ΕΑΑΑ. Η θητεία αυτή ήταν μια πρωτόγνωρη προσωπική εμπειρία κατά την οποία μαζί με τους άλλους συναδέλφους του ΔΣ σταθήκαμε δίπλα στα μέλη μας και προσπαθήσαμε να επιλύσουμε προβλήματα οικονομικά, κοινωνικά, οργάνωσης και λειτουργίας. Στην προσπάθεια αυτή, αξιέπαινη ήταν η βοήθεια από τα Τοπικά Συμβούλια των παραρτημάτων, το ΜΤΑ, τους εθελοντές αλλά και τις άλλες Ενώσεις και Αεροπορικούς Συλλόγους σε όση έκταση ήταν αυτό δυνατόν.

Στις εκλογές την 14 Νοε 2021 ζητώ να με εμπιστευτείτε και να με τιμήσετε και πάλι με την ψήφο σας για τη θέση του προέδρου της ΕΑΑΑ, με στόχο τη στήριξη των ορφανικών οικογενειών, των οικογενειών των πεσόντων αεροπόρων , των ΑμεΑ αλλά και επίλυση κάθε προβλήματος μεμονωμένο ή συλλογικό των μελών oπως:

Την παύση της ετήσιας εισφοράς υπέρ ΝΙΜΤΣ ποσού 1,5 εκατ. ευρώ από το μέρισμα, και απόδοσή στο ΜΤΑ, επ΄ ωφελεία των μερισματούχων όπως έγινε και με το εν ενεργεία προσωπικό.

Τη θέσπιση ετήσιας ημέρας αιμοδοσίας αποστράτου πανελλαδικά, υπό την αιγίδα της Π.Α με συμμετοχή του εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικού καθώς και των οικογενειών μας.

Τη βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης.

Τη συνεχή παρακολούθηση των οικονομικών θεμάτων που μας απασχολούν και ενημέρωση των μελών.

Την απονομή υποτροφίας για μεταπτυχιακά σε παιδιά μελών που έχουν ανάγκη.

Την εφαρμογή της ηλεκτρονικής ψήφου

Την ολοκλήρωση της απονομής του ξίφους .

Τη βελτίωση της συχνότητας παραθερισμού

Την αξιοποίηση του διαμερίσματος επί της οδού Χαλκοκονδύλη.

Την επανεξέταση λειτουργίας του ΣΕΠΑ δεδομένου ότι το ΜΤΑ έχασε έσοδα της τάξεως του ενός (1) εκατ ευρώ ετησίως.

Τη βράβευση όλων όσων προσέφεραν υπηρεσίες εθελοντικά.

Την αναβάθμιση και ανάδειξη της ΕΑΑΑ και των παραρτημάτων μέσα από δράσεις και δραστηριότητες.

Την ένταξη στον σχεδιασμό και την αξιοποίηση ιδιόκτητων εκτάσεων της Π.Α επ ωφελεία του εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικού.

Την αναμόρφωση της ΗτΑ με παράλληλη μείωση των δαπανών…..

Αγαπητοί συνάδελφοι 

Πρωτεργάτες της ίδρυσης της ΕΑΑΑ το 1945 ήταν ο πρώην Α/ΓΕΑ 1940-1941 Β. Τσαρπαλής και ο Σμήναρχος Μ. Βάρφης, οι οποίοι συμμετείχαν στην πρώτη διακλαδική Ένωση Ελλήνων Αποστράτων Αξιωματικών το 1938.

Η ενίσχυση των δεσμών που είχαμε στην Π.Α, η διατήρηση της συναδελφικότητα, η αλληλεγγύη, το ξεκάθαρο όραμα, οι προτάσεις που να ικανοποιούν τις ανάγκες όλων των μελών, η σιγουριά, η σταθερότητα και ο ρεαλισμός στην λήψη αποφάσεων, αποτελούν τα θεμέλια για να διασφαλίσουμε το μέλλον της Ένωσής μας. Ευθύνη και χρέος όλων μας είναι στις επερχόμενες εκλογές να δείξουμε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε σε ένα καλύτερο μέλλον συνεργασίας και αποτελεσματικότητας. Οι όποιοι προβληματισμοί των μελών θα αποτελούν την αφετηρία μιας παραγωγικής δυναμικής και συλλογικής απάντησης από το ΔΣ και όχι μεμονωμένα.

Μαζί θα θέσουμε τη Διοικητική και οικονομική διαφάνεια. Μαζί θα σπρώξουμε τον μοχλό ισχύος μπροστά να απογειώσουμε την Ένωση στο διάδρομο που έχτισαν οι συνάδελφοί μας από το 1945 μέχρι σήμερα.

Εύχομαι σε όλους τους υποψήφιους για το ΔΣ της ΕΑΑΑ και των Παραρτημάτων καλή επιτυχία.

Βιογραφικό Σημείωμα

Απτχου (Ι) ε.α  Παναγιώτη Δημητριάδη

Ο Απτχος (Ι) ε.α Παναγιώτης Δημητριάδης είναι της 51ης Σειράς και αποφοίτησε από τη ΣΙ το 1979. Μετά την αποφοίτηση τοποθετήθηκε στην 110 ΠΜ /348Μ, α/φ F-84. Στην 116 Π.Μ,/335Μ α/φ F-104 . Στην 111 ΠΜ /330Μ και 346Μ α/φ F-16. Διετέλεσε Διοικητής της 346 Μ Υποδιοικητής στην 110 ΠΜ, Υποδιοικητής και Διοικητής στην 111 ΠΜ Διευθυντής Αμυντικών Επιχειρήσεων, Διευθυντής Κλάδου Επιχειρήσεων , Α/Α Άγκυρας και σε άλλες επιτελικές θέσεις.

Αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για θέματα των αποστράτων και άμυνας. Συμμετέχει σε εκπομπές περί Αμυντικών θεμάτων, είναι εκτελεστικό μέλος της AOPA Hellas, εγγεγραμμένος εθελοντής της ΓΓΠΠ για το περιβάλλον, μέλος της Αεροπορικής Ακαδημίας, μέλος του Συνδέσμου Aποφοίτων Σχολής Ικάρων ... Έχει εκπαιδευτεί σε σχολεία εσωτερικού και εξωτερικού. Διαθέτει πάνω από 4.000 ώρες πτήσεων.

Κατέθεσε προσωπικές μελέτες για τη μείωση των αεροπορικών ατυχημάτων. και Διερεύνησης αυτών. Πληθώρα εισηγήσεων. Έχει παρουσιάσει το θέμα ‘’Διαχείριση Αμυντικών Δαπανών ‘’ Defense Expenditure Management στα πλαίσια ημερίδας της Αμυντικής ισχύος….

Τερμάτισε ευδοκίμως την καριέρα του το 2010 Γνωρίζει την Αγγλική γλώσσα , είναι παντρεμένος με την Παναγιώτα Μπαλτζή και έχει έναν γιό, τον Θεόδωρο Υποψήφιο Διδάκτορα Ερευνητή του πανεπιστημίου Grands της Αυστρίας και την Αθανασία, Φοιτήτρια Διδακτορικού του πανεπιστημίου Derby της Αγγλίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια