ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εκλογές ΕΑΑΑ - Υποψηφιότητα Σγου ε.α. ΚΩΝ. ΛΙΟΥΤΑ


 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με το παρόν e-mail θα ήθελα να σας κάνω γνωστή την υποψηφιότητά μου για μέλος του ΔΣ της κεντρικής ΕΑΑΑ στις εκλογές που θα διεξαχθούν την 14η Νοε 2021.

Με παρακαταθήκη τη θητεία των 6 ετών (2012-2018) ως πρόεδρος της ΕΑΑΑ/Παράρτημα Λάρισας, την οποία εσείς μου εμπιστευθήκατε,  πιστεύω ότι διαθέτω τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρίες να υπηρετήσω σε κεντρικό επίπεδο τους σκοπούς και τις ανάγκες των μελών της Ένωσης. Σταθερή επιδίωξή μου είναι ο θεσμικός εκσυγχρονισμός της ΕΑΑΑ έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στα νέα δεδομένα και τις ανάγκες της εποχής ενώ η ισότητα των μελών να μην περιορίζεται μόνο στις υποχρεώσεις αλλά να περιλαμβάνει και όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από τους θεμελιώδεις νόμους της Ελληνικής πολιτείας.

Μια «Ένωση» φοβική, προσκολλημένη στις επιταγές του παρελθόντος, είναι βέβαιο ότι αδυνατεί να αντιμετωπίσει τις σοβαρές προκλήσεις του παρόντος και διακινδυνεύει τις προοπτικές για το μέλλον της. 

Θεωρώ πως είναι ανάγκη πλέον η ΕΑΑΑ να απελευθερώσει περαιτέρω τις δημιουργικές της δυνάμεις αναβαθμίζοντας το ρόλο της με στοχευμένες πρωτοβουλίες και δράσεις σε όλο το φάσμα του κοινωνικού γίγνεσθαι.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η «Ένωση» θα πρέπει να διεκδικεί και να υπερασπίζεται σταθερά, διαχρονικά και ανυποχώρητα όλα τα δικαιώματα των μελών της, με προτεραιότητα τα οικονομικά και της υγείας, και να απαιτεί τον έμπρακτο σεβασμό και την αναγνώριση της πολιτείας στο έργο και την προσφορά όλων μας προς την πατρίδα.    

Στην κατεύθυνση αυτή η εμπιστοσύνη σας προς το πρόσωπό μου θα είναι τιμή και δέσμευση για μένα να αγωνιστώ με τις δυνάμεις μου, με σύνεση και αποφασιστικότητα, για μια ΕΑΑΑ που μας αξίζει.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Σγος ε.α Κώστας Λιούτας

Επίτιμος πρόεδρος ΕΑΑΑ/Παρ. Λάρισας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια