ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εκλογές ΕΑΑΑ - Υποψηφιότητα Απτχου (Ι) ε.Α. ΜΙΧ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

 



ΑΠΟΨΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Α.Α.Α.

Αγαπητοί εν αποστρατεία συνάδελφοι της Π.Α., αγαπητά μέλη της Ένωσης των εκλιπόντων συναδέλφων, στις προσεχείς εκλογές, της 14 Νοε. 21 ημέρα Κυριακή, για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ\Ε.Α.Α.Α. θα είμαι υποψήφιος για την θέση του Προέδρου.

Οραματίζομαι την Ε.Α.Α.A. δυναμική και παρούσα στις εξελίξεις. Με παρουσία και λόγο στα κέντρα εξουσίας και όπου αλλού απαιτείται , για διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων με ΙΣΧΥΡΗ ΔΥΝΑΜΗ παρέμβασης. Η Ε.Α.Α.Α. καλείται να διαδραματίσει ένα πρωταγωνιστικό ρόλο με δυναμική παρουσία και αγώνες για την άρση των αδικιών που έχουν γίνει σε βάρος μας παραβιάζοντας κάθε έννοια ισότητας και ισονομίας.

Προς τούτο χρειάζεται κατ' αρχάς η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ (σύμπνοια, συναδελφικότητα), διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα της Ένωσης, άμεση ενημέρωση των μελών, αλλά και εξωστρεφής προσανατολισμός, προκειμένου να ενισχύσει το ρόλο της Ένωσης στους θεσμικούς φορείς.

Θα προσπαθήσω να έχουμε ως Ε.Α.Α.Α., άριστη συνεργασία  με τα Ν.Π.Δ.Δ., θεσμικές ενώσεις Ε.Α.Α.Σ. και Ε.Α.Α.Ν., ως και με όλους τους αναγνωρισμένους Συλλόγους, προκειμένου να εξασφαλίζουμε τα συμφέροντα των Συναδέλφων μας.

Για επίτευξη των ανωτέρω και θέλοντας να σας κοιτώ κατάματα, δεσμεύομαι για:

·        Αξιοποίηση των μελών μας (κύρια προτεραιότητα και επιδίωξη)

·        Άμεσα απόκτηση διαδικτυακής δυνατότητας εξυπηρέτησης των μελών και διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη του μελλοντικού Δ.Σ. της Ένωσης.

·        Πλήρη ενημέρωση των μελών με ανάρτηση στο διαδίκτυο (διαύγεια) όλων των αποφάσεων.

·        Δημιουργία γραφείου Νομικού συμβούλου και οικονομικών θεμάτων.

·        Απόρριψη κάθε ιδέας για συνένωση των Ενώσεων.

·        Δυναμική παρέμβαση με οποιοδήποτε πρόσφορο Νομικό μέσο για:

*     Εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ ως προς την αντισυνταγματικότητα των περικοπών των συντάξεων που έγιναν με τον Ν.4093/12,

*     Εξαίρεση των Μερισμάτων και των ΕΚΟΕΜ από το άθροισμα των συντάξεων όπως αυτές υπολογίζονται από την ΗΔΙΚΑ.

·      Λειτουργία  της Ένωσης πέρα από πολιτικές σκοπιμότητες και μόνο για την υποστήριξη και προώθηση των δίκαιων αιτημάτων των μελών.

·      Αξιοποίηση της περιουσίας του T.A.Α. Στις περιπτώσεις που παραχωρούνται χώροι της Π.Α. να εφαρμόζεται η αρχή της αντιπαροχής, προς αύξηση των εσόδων του ΕΚΟΕΜA.

·      Τέλος, δυναμική παρουσία για την διατήρηση της αυτοτέλειας του Μ.Τ.Α.

Αγαπητοί Συνάδελφοι, έχοντας κατανοήσει το μέγεθος της ευθύνης αλλά και τις απαιτήσεις της θέσης του προέδρου της Ένωσης, που διεκδικώ, υπόσχομαι να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, μην υπολογίζοντας χρόνο και κόπο για τα συμφέροντα των μελών μας και σας καλώ να με εμπιστευτείτε.

Προϋπόθεση όμως είναι η συμμετοχή όλων μας στην εκλογική διαδικασία και με όραμα μια δυναμική Ένωση να επιλέξετε αξιοκρατικά, το Διοικητικό της συμβούλιο γιατί μόνο έτσι και με εξωστρέφεια είναι δυνατόν να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Φιλοδοξία μου είναι να προσφέρω τις υπηρεσίες μου με γνώμονα το εμείς σε όλους εσάς, και εφόσον εκλεγώ είμαι έτοιμος να ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ συνθέτοντας τις προτάσεις, τις ιδέες και τις σκέψεις σας ώστε ΜΑΖΙ να επιτύχουμε.

Κινούμενος σε αυτό το πλαίσιο και εφόσον εκτιμάτε ότι θα μπορούσα να σας εκπροσωπήσω επάξια, ώστε να ανταποκριθώ στους σκοπούς της ίδρυσης της Ένωσής μας και στις προσδοκίες σας ζητώ την υποστήριξή σας.

 

 

Με εκτίμηση, συναδελφικά

Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α.

Επίτιμος Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ

Μιχαήλ Παπαδόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια