ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Έκτακτα Μέτρα κατά του Κορωνοϊού Είσοδος στο 424


 

Έκτακτα Μέτρα κατά του Κορωνοϊού

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την ΚΥΑ Δ1α/Γ.Π. οικ.69136 (ΦΕΚ 5138 Τ. Β΄) και λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου COVID 19 στην Βόρεια Ελλάδα, περιοχή που υποστηρίζει το 424 ΓΣΝΕ, κρίνεται αναγκαία η επιβολή των παρακάτω έκτακτων μέτρων, για την προστασία του προσωπικού και των νοσηλευομένων του Νοσοκομείου:
α. Καθολική απαγόρευση επισκεπτηρίου όλο το 24ωρο. Εξαιρέσεις θα ισχύουν μόνο για πολύ σοβαρά περιστατικά, κατόπιν έγκρισης των Δντών των αντιστοίχων κλινικών – τμημάτων.
β. Απαγόρευση εισόδου των συνοδών ασθενών, με εξαίρεση τους συνοδούς των Α.Μ.Ε.Α και των ασθενών που δεν έχουν την δυνατότητα αυτοεξυπηρέτησης (1 συνοδός ανά ασθενή).
γ. Οι μη εμβολιασμένοι ή οι μη νοσήσαντες συνοδοί ασθενών υπόκεινται σε διαγνωστικό έλεγχο COVID 19 (PCR ή Rapid test), εβδομήντα δύο (72) ή σαράντα οκτώ (48) ωρών αντίστοιχα, πριν την είσοδό τους στο Νοσοκομείο, με εξαίρεση αυτών που προσέρχονται στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ).
δ. Οι ασθενείς που θα προσέρχονται για επεμβατική εξέταση ή για εξέταση που ενδέχεται να προκαλέσει αερόλυμα, θα επιδεικνύουν υποχρεωτικά PCR ή Rapid test όπως παραπάνω, στα παρακάτω Εξωτερικά Ιατρεία:
(1) Οδοντιατρικό
(2) Γναθοπροσωπικό
(3) Πνευμονολογικό
(4) ΩΡΛ
(5) Γαστρεντερολογικό
ε. Τα εν ενεργεία στελέχη θα προσέρχονται στα Εξωτερικά Ιατρεία μόνο κατόπιν ραντεβού μέσω του συστήματος ΗΚΕΛΥ στην ιστοσελίδα του Νοσοκομείου από 1 Δεκ 2021.
στ. Στις εισόδους του Νοσοκομείου σύμφωνα με το σχετικό, θα γίνεται έλεγχος των πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ ή των διαγνωστικών ελέγχων για COVID 19 (PCR ή Rapid test).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια