ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εκλογές ΕΑΑΑ Υποψηφιότητα Ασμχου ε.α. ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΑΓΚΛΑ

 


.

Αγαπητοί Συνάδελφοι - σες   και μέλη των Ορφανικών Οικογενειών

Με αίσθημα ευθύνης και διάθεση προσφοράς προς την ΕΑΑΑ και τα μέλη της αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητα μου για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ της ΕΑΑΑ στην κρίση σας.

Είμαι ο Ασμχος ε.α Χρήστος Ζάγκλας.

Αποφοίτησα από την ΣΥΔ το 1980.

Πιστεύοντας ότι διαθέτω τις απαραίτητες προϋποθέσεις να προσφέρω σε κεντρικό επίπεδο σύμφωνα με τα χρόνια προβλήματα των μελών της Ένωσης με προτεραιότητα την υγεία και τα οικονομικά. Ομοίως να επιδιώξω των εκσυγχρονισμό μέσω της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και την ύπαρξη νομικής υποστήριξης.  Την συμμετοχή περισσότερων μελών στα θέρετρα , και η ισότητα των μελών να μην περιορίζεται μόνο στις υποχρεώσεις αλλά και στα δικαιώματα.

Μια Ένωση προσκολλημένη στο παρελθόν σίγουρα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του παρόντος αλλά και τις μελλοντικές.

Πιστεύω ότι είναι ανάγκη η αλλαγή προκειμένου να αναβαθμιστεί ο ρόλος της στις σημερινές δύσκολες εποχές.

Με σύνθημα μας " Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΏΣΕΙ "  και ελπίζοντας στην δική σας ουσιαστική συμπαράσταση:  δηλώνω ότι σε περίπτωση εκλογής μου θα αγωνιστώ με αποφασιστικότητα και όλες μου της δυνάμεις για μία ΕΑΑΑ όπως την θέλουμε όλοι μας , και προτεραιότητα μου θα είναι το καλό των μελών μας .

 Ευχαριστώ εκ τον προτέρων και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους μου.

 Με σεβασμό και εκτίμηση...
 Χρήστος Ζάγκλας
  Ασμχός ε.α
  Υποψήφιο Μέλος της ΕΑΑΑ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια