ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Επιστολή-Πρόσκληση Υποψηφιοτήτων για ΔΣ ΟΣΜΟΣΑ Ο ΙΚΑΡΟΣ Συν. Π.Ε.



Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αγαπητά μέλη του Συνεταιρισμού των Στελεχών της Π.Α.

Με αφορμή την συμπλήρωση έξι χρόνων λειτουργίας του συνεταιρισμού μας με το τροποποιημένο καταστατικό του 2015 που τον έθεσε υπό την εποπτεία του Υπ. Οικονομικών αντί του ΥΕΘΑ και όρισε τα όργανα διοίκησης και ελέγχου του να εκλέγονται απ΄ ευθείας  από τα μέλη του, σας απευθύνουμε θερμό χαιρετισμό και ευχές για ένα καλύτερο νέο έτος και σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά στα όργανα διοίκησης και ελέγχου που θα προκύψουν από τις εκλογές της 20ης Μαρτίου 2022. 

Αναλυτικότερα σας θυμίζουμε ότι ο Ο.Σ.Μ.Α.Α. μετονομάσθηκε σε Ο.Σ. Μονίμων Στελεχών Π.Α. περιλαμβάνοντας στα μέλη του όλα τα στελέχη της Π.Α. και διευρύνοντας την αποστολή του παρέχοντας και άλλες υπηρεσίες στα μέλη του, όπως δάνεια κ.λ.π. Σε αυτό το διάστημα, η θεσμική και λειτουργική αναδιάταξη, η δημιουργία θυγατρικής Ι.Κ.Ε. για αποκλειστική και αποτελεσματική  υποστήριξη όλων των δράσεων του συνεταιρισμού, η διεκπεραίωσητων εκκρεμοτήτων του προγράμματος Καρύστου, η απόκτηση ιδιόκτητων περιουσιακών στοιχείων και η απόκτηση της της πιστοποίησης EFQM Levels of Excellence, (επίπεδο επιχειρηματικής αριστείας) μετά από αξιολόγηση από την ΕΕΔΕστιγματίζουν το έργο της εξαετίας του απερχόμενου ΔΣ.

Με στόχο την συνέχιση του έργου και την λειτουργία του συνεταιρισμού μας με νέο ανθρώπινο δυναμικό, απευθύνουμε θερμή παράκληση σε όλα τα μέλη (ενεργεία ή αποστρατεία) που ενδιαφέρονται να προσφέρουν στο σύνολο,  να δηλώσουν μέχρι την 30η Ιανουαρίου 2022 υποψηφιότητα για μέλη του ΔΣ (επτά μέλη) ή του ΕΣ (πέντε μέλη), ώστε το ΔΣ την 31η Ιανουαρίου να προχωρήσει στην ανακήρυξη των εκλογών μαζί με την ετήσια τακτική ΓΣ του συνεταιρισμού στις αρχές Μαρτίου.

Οι υποψήφιοι να αποστείλουν στο osmosa.ikaros@gmail.comαίτημα υποψηφιότητας με τα ατομικά στοιχεία προς το ΔΣ ή να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το ΔΣ. Περισσότερες λεπτομέρειες παρέχονται στην ιστοσελίδα μας www.osmosa.gr.

Προσβλέποντας στην μεγαλύτερη συμμετοχή και την ενεργή παρουσία των συναδέλφων – μελών του συνεταιρισμού μας εύχομαι να εκλεγούν οι αξιότεροι για το καλό όλων μας.

Εκ μέρους του ΔΣ

Δρ Γ. Γερούλης Απτχος (Ι) ε.α.

Πρόεδρος ΔΣ ΟΣΜΟΣΑ Ο ΙΚΑΡΟΣ Συν. Π.Ε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια