ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διάθεση Υλικού στο 424ΓΣΝΕ


Γνωρίζεται ότι με τη συμβολή των περισσοτέρων μελών του παραρτήματος και των μελών του Συνδέσμου στελεχών εε και εα ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας δήμου Θερμαικού Αλέξανδρος ο Μέγας, συλλέχθηκε μεγάλος αριθμός πλαστικών καπακιών. Τα καπάκια παραδόθηκαν σε εταιρία ανακύκλωσης με αντάλλαγμα κάποια χορηγία που θα έκανε η εταιρία.

Το διοικητικό συμβούλιο του παραρτήματος αποφάσισε η χορηγία αυτή να αφορά υγειονομικό υλικό και έτσι μετά από υπόδειξη του 424 ΓΣΝΕ  έγινε προμήθεια 55 μαξιλαριών νέας τεχνολογίας για την κάλυψη και την βελτίωση της νοσηλείας των συναδέλφων.   

    Τα μαξιλάρια παραδόθηκαν από τον πρόεδρο και τον διαχειριστή του Παραρτήματος στο Διευθυντή  του Νοσοκομείου Ταξχο (ΥΓ) Γκούβα Γεώργιο, ο οποίος ευχαρίστησε το ΔΣ και τα μέλη του παραρτήματος και ευχήθηκε  να υπάρχουν και άλλες παρόμοιες χορηγίες και από άλλους φορείς.

 Ο Πρόεδρος του Δ.Σ Ασμχος εα Δανιηλίδης Αθ. τον διαβεβαίωσε  ότι τα μέλη του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης θα είναι πάντα αρωγός μέσα στα πλαίσια του εφικτού για περαπάνω κάλυψη αναγκών του 424 ΓΣΝΕ.

Επισημαίνεται ότι η συλλογή πλαστικών καπακιών συνεχίζεται καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια από το διοικητικό συμβούλιο του παραρτήματος το οποίο καλεί τα μέλη του να συμβάλλουν όσο είναι δυνατόν σε αυτή την προσπάθεια για να βοηθήσουμε όλοι μαζί στο δύσκολο έργο της κάλυψης  των οιοδήποτε αδυναμιών. 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια