ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εκπαίδευση και Εξέλιξη Αποφοίτων Σχολής ΣΜΥΑ

 


Εκδήλωση – Διαδικτυακή Συζήτηση

Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ  Θεσσαλονίκης  Επγος  ε.α. Γιώργος Χριστίδης  σας καλεί σε συζήτηση σε on-line σύνδεση με τον Σγο ε.α. Μάρκο Κωνσταντίνου                      την  21η Μαρτίου και ώρα 19:30 στο χώρο του Παραρτήματος ΕΑΑΑ που βρίσκεται στην οδό Θεοχάρη 2  και Τσιμισκή. Η συζήτηση αφορά κύρια  την ύπαρξη της Σχολής όπως την ξέρουμε σήμερα, όλους τους αποφοίτους ΣΤΥΑ/ ΣΜΥΑ εν ενεργεία και αποστρατεία συναδέλφους σχετικά με την εφαρμογή  των Ευρωπαϊκών – Νατοϊκών απαιτήσεωνEMAR 66 και 147 ως εκπαιδευτική διαδικασία και αναγνώριση επαγγελματικών προσόντων μας ως απόφοιτοι Τεχνολόγοι στην Π.Α.

Ήδη για το θέμα του ΕΜΑR 66 και 147 υπάρχει  σχετική παρουσίαση από τον κ. Μάρκο Κωνσταντίνου στο YouTube στο παρακάτω link: https://youtu.be/WcF1DT_2eLsμε ταυτόχρονο κείμενο - σχόλιο επεξηγηματικό κάτω από το βίντεο. Αφού παρακολουθήσετε την εν λόγω παρουσίαση και διαβάσετε το σχόλιο κάτω από το βίντεο θα σας δοθεί στην δια ζώσης συζήτηση η ευκαιρία να σας λυθούν οι οποιεσδήποτε απορίες σας, να προβάλετε τις προτάσεις σας για το συγκεκριμένο θέμα αλλά και για άλλα θέματα μιας και ο κ. Μάρκος Κωνσταντίνου είναι  υποψήφιος πρόεδρος του Συλλόγου μας στις επικείμενες εκλογές την 9η Απριλίου.

Αγαπητές/οι συναδέλφισσες/οι υπάρχουν πολλά και σοβαρά θέματα (ακαδημαϊκότητα, εξελικτικό, βαθμολογικό, ασφαλιστικό, οικονομικό  κ.α.) και για τα οποία εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα επεξεργάζονται εξαιρετικοί ε.ε. και ε.α. συνάδελφοι Απόφοιτοι των Σχολών μας (ΣΤΥΑ-ΣΜΥΑ). Ορισμένοι από αυτούς τους συναδέλφους είναι και υποψήφια μέλη  στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας στις εκλογές την 9η Απριλίου. Από όλους εμάς τους υπολοίπους απαιτείται κοινή ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ώστε να αποκτήσουμε μια δυναμική φωνή. Χρειάζεται  να γίνουμε μέλη στο Σύλλογό μας  και να αποκτήσουμε το δικαίωμα  να εκλέξουμε τους κατάλληλους συναδέλφους για μια επάξια, συλλογική ανιδιοτελή εκπροσώπηση μας τόσο στην στρατιωτική όσο και στην πολιτική ηγεσία, αντάξια της ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑΣ της Σχολής μας αλλά και της ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ μας ως Τεχνολόγοι στην Π.Α.

Τη συζήτηση θα συντονίζει ο Σγος (ΤΜΑ) ε.α. Αραμπατζής Πασχάλης 36ης ΣΤΥΑ

Υπενθυμίζετε ότι θα τηρηθούν τα πρωτόκολλα που αφορούν τον COVID-19.

ΥΓ: Ενημερωτικά, θα βρείτε το “κείμενο” και συνημμένη ηλεκτρονική σύνδεση με το  “βίντεο”στην ηλεκτρονική σελίδα του ΣΑΣ με τίτλο  “(EMAR 66 / 147) ΣΥΜΒΑΤΑ ΚΑΙ ...ΑΣΥΜΒΑΤΑ”

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τον Επγο εα Χριστίδη Γέργιο στο τηλ. 6983501125

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια