ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εκδρομή στην Κέρκυρα


Στα πλαίσια της επιστροφής στην  κανονικότητα  και της ικανοποίησης επιθυμίας συναδέλφων, το Τοπικό Παράρτημα Θεσσαλονίκης της ΕΑΑΑ , διοργάνωσε  εκδρομή στην Κέρκυρα από 27/4/2022 μέχρι 29/4/2022 με  συμμετοχή 50 περίπου ατόμων.

 

Η Κέρκυρα, το νησί των  Φαιάκων, η τρισέυγενη  αρχόντισσα  του Ιονίου  υποδέχτηκε τους επισκέπτες ανοίγοντας τα φανερά, αλλά και κρυφά αξιοθέατα της και έδωσε στα μέλη μας την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα.

Ο  Άγιος Σπυρίδωνας, τα εμβληματικά κτίρια ,οι στοές του Λιστον, η Σπιαναδα,  το Αχίλλειον, το Φρούριο,  τα περίφημα καντούνια το Ποντικονησι, η Παλαιοκαστρίτσα, το Μον Ρεπό,οι παραλίες είναι λίγα μόνο σημεία από τον ατελείωτο κατάλογο των αξιοθέατων του νησιού, που σε συνδυασμό με τα γαστρονομικά θαύματα της Κερκυραϊκής κουζίνας μάγεψαν τους επισκέπτες.

Ιδιαιτερο γεγονός ηλταν η αποδοχη εκ μερους του Μητροπολιτη Κερκυρας, Παξων και Διαποντιων Νησων κ. Νεκταριου, αιτηματος του Προεδρου κ.Δανιηλιδη και πραγματοποιηθηκε συναντηση μελων  του  Παρσρτηματος με τον Σεβασμιοτατο.

Την Τρίτη και τελευταία ήμερα της εκδρομής πραγματοποιήθηκε περιήγηση στην Κέρκυρα, και αναχώρηση απο το νησί για Ηγουμενίτσα και στάση στα Γιάννινα, για γεύμα, καφθέ και βόλτα στην άμορφη πόλη.

Η ολοκλήρωση της εκδρομης βρήκε  τους  συναδέλφους να μοιράζονται  εντυπώσεις και να προτείνουν  στα μέλη του Τ.Σ. διάφορους προορισμούς  για 
νέα εκδρομή στο εσωτερικό η στο εξωτερικό

Η απάντηση είναι     ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια