ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Βράβευση Αριστούχων Μαθητών.

 











Την 29 /5/2022 στην αίθουσα του παραρτήματος έλαβε χώρα μία σεμνή τελετή, λόγω των συνθηκών, στην οποία  το Τοπικό Διοικητικό συμβούλιο επέδωσε τους επαίνους σε 30 μαθητές , τέκνα συναδέλφων ,παρουσία και των γονέων τους,  οι οποίοι  κατά το σχολικό έτος 2021-2022 αρίστευσαν κατά τη φοίτησή τους στη Β΄ λυκείου και κατά  την  αποφοίτηση τους  από τη Γ΄ λυκείου.
Ο Πρόεδρος του Τοπικού παραρτήματος της ΕΑΑΑ Ασμχος εα Δανιηλίδης Αθανάσιος κατά την ομιλία του αφού  συνεχάρη τους μαθητές  για τις επιδόσεις τους , τους γονείς για την ανατροφή των παιδιών τους ,  τόνισε ιδιαίτερα ότι παρά τις δύσκολες γενικά συνθήκες τα παιδιά με μεγάλο κόπο και θυσίες κατόρθωσαν να διακριθούν και με αυτή τη διάκριση τους πέρα από τη δική τους προβολή προέβαλαν  και τους γονείς τους και κατεπέκταση την Πολεμική μας Αεροπορία . Για το λόγο αυτό η Πολεμική Αεροπορία τους επιβραβεύει χορηγώντας τους ένα χρηματικό ποσό, η ΕΑΑΑ  εκδίδει και τους χορηγεί επαίνους και το Τοπικό Παράρτημα ένα μικρό αναμνηστικό δώρο. Τέλος  αφού  ευχήθηκε  σε όλους υγεία και καλή πρόοδο τους παρότρυνε να συνεχίσουν τις διακρίσεις προσφέροντας έτσι πολύτιμες υπηρεσίες στην Πατρίδα μας.
Επίσης κατά την τελετή βραβεύτηκε για την υπομονή του και την υπερπροσπάθεια του και ο Ασμχος εα  Κωτίδης Παντελής ο οποίος  την 13/5/2021 έλαβε το πτυχίο ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ  ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Την τελετή τίμησε με την παρουσία του εκπρόσωπος του Διοικητή της 350ΠΚΒ ο Επγός (ΥΑΔ) Αλμπάνης Δημήτριος.
Για να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση πατήστε ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια