ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κυκλοφορία του βιβλίου «Ονειροδρόμια» του Σπύρου Κίκερη

 


Κυκλοφορία του βιβλίου «Ονειροδρόμια» του Σπύρου Κίκερη

Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές (ΕΔΩ)

Ονειροδρόμια! του Σπύρου Κίκερη

Σελίδες: 678
Διαστάσεις: 21x14
Δέσιμο: μαλακό εξώφυλλο
Λιανική Τιμή: 20  ευρώ
Κατηγορία: Δοκίμιο, βιογραφία, ποίηση, αεροπορία, γεωπολιτική
ISBN: 978-960-607-302-1

Όλα άρχισαν από ένα Μύθο και χωρίς καλά καλά να το συνειδητοποιήσουμε περάσαμε σ’ ένα Θρύλο, φτάνοντας ψηλά κι ολοένα ψηλότερα, χωρίς ποτέ να κλείσουμε των οριζόντων μας τον Κύκλο! Υπήρξαν και υπάρχουν φυσικά οι Πρωτοπόροι, της Τόλμης οι εκλεκτοί, του Αέρα οι Γητευτές, οι Μπροστάρηδες, ανάμεσά τους όμως κάπου και ’συ με όσα η σκέψη, η φαντασία σου και ο συναισθηματικός σου κόσμος, ακόμα και σήμερα ίσως αγνοεί!

Ο καθένας στη δική του συμβολή, άλλοι στης Τόλμης και του Θάρρους τα θαύματα και τα οράματα κι άλλοι στου Θαυμασμού και της ενθάρρυνσης τα τάματα για τα Ινδάλματα με τα μεγάλα άλματα!

Πάμε λοιπόν σε μια διαδρομή και μια Ιεραποστολή σαν πλήρωμα, ενός «Διαστημόπλοιου» με θάλαμο καύσεως, θάλαμο συμπιεσμένης καμπίνας και ταχύτητα διαστημική, κάπου ογδόντα φορές +, μεγαλύτερη απ’ την ταχύτητα του ήχου –1235 km/h!

Πλήρωμα, ναι, ενός «Διαστημόπλοιου», που λέγεται Γη, κουβαλώντας και τη Μοίρα μας μαζί, σ’ ένα ταξίδεμα, που ίσως δύσκολα θα μπορούσε κανείς να φανταστεί, χωρίς αρκούντως στο θέμα, από κάποιο ανήσυχο πνεύμα, να μυηθεί!

Ιπτάμενος λοιπόν ο καθένας από μας είτε κοινός θνητός, είτε Αετός, είτε Επίγειος Θεός, σε μια διάσταση υπερβατική, αλλά με την ανθρώπινη φύση συμβατή, που αμετάκλητα σε προσκαλεί και σε προκαλεί: Τη Φύση σου να ξεπερνάς! Στα επικίνδυνα να Τολμάς! Το θάνατό σου ν’ αψηφάς και τη Μοίρα σου αενάως να κουβαλάς, ψηλότερα για να την πας!

Ίσως εδώ κάποια γριφώδη να σου μοιάζουν κι ίσως να σε τρομάζουν, μα σίγουρο είναι πως θετικά σε προετοιμάζουν σε ένα κάλεσμα με ένα γεύμα καλό, που σου τάζουν!

Σπύρος Κίκερης

Πηγή ΕΑΑΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια