ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

74.400 ευρώ από την ΕΑΑΑ στο ΓΝΑ

74.400 ευρώ από την ΕΑΑΑ στο ΓΝΑ

74.400 ευρώ από την ΕΑΑΑ στο ΓΝΑ

74.400 ευρώ από την ΕΑΑΑ στο ΓΝΑ

Με χθεσινή ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της ΕΑΑΑ και μέσα στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων της Ένωσης εγκρίθηκε η χορήγηση δωρεάς ποσού 74.400,00 € στο 251 ΓΝΑ, για την αναβάθμιση του ψηφιακού αγγειογράφου με την προμήθεια λογισμικού καθοδήγησης ενδοαυλικής αποκατάστασης κοιλιακών και θωρακοκοιλιακών ανευρυσμάτων «Syngo EVAR Guidance».

Η ψηφιακή αγγειογραφία χρησιμοποιείται για να αξιολογήσει διάφορες παθολογικές καταστάσεις, όπως ανεύρυσμα, στένωση ή απόφραξη των αγγείων. Είναι μία επεμβατικού χαρακτήρα, διαγνωστική μέθοδος, με την οποία λαμβάνονται εικόνες των αγγείων, με σκοπό τη διερεύνηση των αγγειακών παθήσεων, όπως στενώσεις, αποφράξεις, αγγειοδυσπλασίες, ανευρύσματα κ.α.

Σημειώνεται ότι τα χρήματα είναι αποκλειστικά των μελών της Ένωσης, η οποία δεν χρηματοδοτείται από οποιαδήποτε άλλη πηγή, και η πρωτοβουλία στοχεύει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας που παρέχονται από το 251 ΓΝΑ στους ε.ε. και ε.α. συναδέλφους μας.  

Κάνοντας πράξη τη βούληση των μελών μας το ΔΣ θα συνεχίσει να λαμβάνει πρωτοβουλίες που θα συμβάλλουν, σε όλα τα επίπεδα, στην ποιοτική αναβάθμιση και βελτίωση των υπηρεσιών που τους παρέχονται από την ΠΑ και την Ελληνική πολιτεία.

 πηγή EAAA.GR

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια