ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εκδηλώσεις για τους Πεσόντες κατά την Τουρκική Εισβολή στην Κύπρο

 


Στις 18 Ιουλίου οι εκδηλώσεις του Δήμου Σερρών για τους πεσόντες κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Στις 18 Ιουλίου οι εκδηλώσεις του Δήμου Σερρών για τους πεσόντες κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο
ΚατηγορίαΔελτία Τύπου
Διαβάστηκε38 φορές

Ο Δήμος Σερρών διοργανώνει εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τους πεσόντες κατά την τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974 παρουσία του Γενικού Προξένου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη κ.Σπύρου Μιλτιάδη τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 11 πμ στον Ανδριάντα του Αντισμηνάρχου Συμεωνίδη στην Πλατεία Πεσόντων και αγνοουμένων πολεμιστών Κύπρου, όπου θα γίνει και η κατάθεση στεφανιών. 

Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδος, η Ένωση Κυπρίων Ν. Σερρών, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Σερρών και η Λέσχη Καταδρομέων Ειδικών Δυνάμεων Ν. Σερρών.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

10.30 π.μ Επίσκεψη στο Δημαρχείο Σερρών του Γενικού Προξένου  της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη κ. Σπύρου Μιλτιάδη

 11.00 π.μ. Μετάβαση στον Ανδριάντα Αντισμήναρχου Συμεωνίδη,

              Πλατεία πεσόντων και αγνοουμένων αγωνιστών Κύπρου 1974

  • Έναρξη Τελετής
  • Επιμνημόσυνη δέηση
  • Χαιρετισμός του Γενικού Προξένου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη κ. Σπύρου Μιλτιάδη
  • Χαιρετισμός του Δημάρχου Σερρών κ. Αλέξανδρου Χρυσάφη

Κατάθεση στεφανιών από τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τον εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων, τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας, τον Δήμαρχο Σερρών, τον Συνταγματάρχη - Διοικητή 10ου Συντάγματος Πεζικού, τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, τον Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Σερρών, τον Πρόεδρο της 'Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ν. Σερρών, τον Πρόεδρο της Λέσχης Καταδρομέων Σερρών, τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, τον εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδος, τον Εκπρόσωπο της 'Ένωσης Κυπρίων Σερρών, τους εκπροσώπους όλων των αναγνωρισμένων αντιστασιακών οργανώσεων που εδρεύουν στο νομό, τον εκπρόσωπο των Μακεδονομάχων.

  • Σιγή ενός λεπτού.
  • Εθνικός Ύμνος.
  • Τέλος τελετής.
  • Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που μένουν στις Σέρρες να τιμήσουν με την παρουσία τους την τελετή μαζί με το Διοικητικό συμβούλιο του παραρτήματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια