ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ορκωμοσία Νέων Σμηνιών της Πολεμικής Αεροπορίας

 


Ορκωμοσία Νέων Σμηνιών της Πολεμικής Αεροπορίας

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των νέων Σμηνιών της 3ης Σειράς της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ), στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας.

Τα πτυχία αποφοίτησης επέδωσε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Πρωτοσύγκελος Νικόδημος Αθανασίου ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ.κ Αθηναγόρα, εκπρόσωποι των Αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και των Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ), ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Βαγενάς, Ανώτατοι Αξιωματικοί της ΠΑ, αντιπροσωπείες Αξιωματικών των ΕΔ, σύλλογοι και συγγενείς των νέων Σμηνιών.

Συνολικά ορκίστηκαν εκατόν ογδόντα ένας (181) Σμηνίες, από τους οποίους εκατόν εξήντα οκτώ (168) από την Ελλάδα, δώδεκα (12) από την Κύπρο και ένας (1) από τη Ζιμπάμπουε.

Την ΕΑΑΑ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Απτχος (Ι) ε.α. Κωνσταντίνος Τζαβέλλας και ο Δνων Σύμβουλος Ασμχος (ΤΜΑ) ε.α. Κωνσταντίνος Αναγνωστάκης.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια