ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εμβολιασμοί

 


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι  έχουν ανοίξει οι  πλατφόρμες για τον αντιγριπικό  εμβολιασμό καθώς και  για το δισθενές  εμβόλιο για τον COVID 19.

 Επισημαίνουμε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να εμβολιαστούμε κατά της γρίπης φέτος, επειδή αναμένεται παράλληλη έξαρση της γρίπης και της COVID-19 

Η λήψη εμβολίου κατά της γρίπης και αναμνηστικού εμβολίου έναντι του  COVID  19 είναι ιδιαίτερα σημαντική για τα άτομα άνω των 60 ετών ή που ανήκουν  σε ευάλωτη ομάδα υψηλού κινδύνου, η έχουν υποκείμενα νοσήματα ή έχουν  εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα και χρόνιες παθήσεις.

 Ο Π.Ο.Υ. συνιστά ότι ακόμα κι αν έχετε νοσήσει με COVID19 τον περασμένο χρόνο ή/και έχετε λάβει την πλήρη σειρά πρωτογενών και αναμνηστικών εμβολίων, θα πρέπει να λάβετε το νέο δισθενές εμβόλιο Όμικρον. Αυτό θα οδηγήσει σε ευρύτερη ανοσία  και θα συμβάλει στον περιορισμό της εμφάνισης νέων παραλλαγών.

Για οδηγίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον συντονιστή του Δικτύου Υγείας του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης  ιατρό  Κο ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ ΘΩΜΑ τηλ 6980145499

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια