ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εκδηλώσεις Δήμου Καλαμαριάς

 


Το φετινό «Παρά θίν’ αλός»  κλείνει την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ, στην πλαζ Αρετσούς, με το «Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη» από την Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Καλαμαριάς της ΚΕΔΚΑ.

Η Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Καλαμαριάς θα παρουσιάσει μια επετειακή συναυλία, αφιερωμένη στην μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη καθώς φέτος κλείνουμε έναν χρόνο περίπου απουσίας του. Πέρα από τα μεγάλα εμβληματικά έργα που μας άφησε ως παρακαταθήκη, ο Μίκης Θεοδωράκης μεγαλούργησε και στο λαϊκό ρεπερτόριο χωρίς ο ίδιος να είναι λαϊκός συνθέτης. Η μουσική του δεν είχε όρια.

Η Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής αποτελείται από παιδιά, νέους και ενήλικες που θα δώσουν το δικό τους στίγμα ερμηνεύοντας επιλεγμένα τραγούδια και μουσικές του. Αναμφίβολα η βραδιά θα γεμίσει μελωδίες από τις ωραιότερες συνθέσεις ενός από τους μεγαλύτερους μουσουργούς της χώρας μας, και έτσι θα κλείσει το πρόγραμμά του το φεστιβάλ Παρά θίν’ αλός του Δήμου Καλαμαριάς, ένας εδραιωμένος πολιτιστικός  θεσμός με όλα εκείνα τα στοιχεία που τον  κάνουν να ξεχωρίζει για την ποιότητα και τον πλουραλισμό του.

Διευθύνει η Λίνα Μπακατσή.

Η είσοδος  είναι ελεύθερη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια