ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Επικοινωνία με ΕΑΑΑ

 



Αγαπητοί συνάδελφοι, Συναδέλφισσες και Ορφανικά μέλη

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για την Εθνική μας εορτή.

Πριν από λίγο καιρό είχα τη χαρά να ανακοινώνω τη λειτουργία της νέας ιστοσελίδας (https://eaaa.gr/) της ΕΑΑΑ η οποία διαθέτει σύγχρονο σχεδιασμό και νέα χαρακτηριστικά. Η νέα ιστοσελίδα φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα δυναμικό κανάλι επικοινωνίας το οποίο θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις αυξημένες απαιτήσεις των μελών μας.

Είναι αυτονόητο ότι, εκεί όπου απαιτείται, θα υπάρξουν διορθώσεις, τροποποιήσεις και βελτιώσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επιπρόσθετα μπορείτε να “επισκέπτεστε” τη σελίδα μας στο Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=100069391591632

Το νέο ΔΣ έχει θέσει ως μια από τις βασικές προτεραιότητες την έγκαιρη ενημέρωση των μελών, και από την κεντρική διοίκηση, καθώς και την προβολή όλων των δραστηριοτήτων της Ένωσης καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την ποιοτική αναβάθμιση και ενίσχυση των υπηρεσιών που προσφέρει στα μέλη της. Στην κατεύθυνση αυτή,

α) Για πρώτη φορά, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη (ZOOM) μεταξύ της ΕΑΑΑ και όλων των Παραρτημάτων ενώ,

β) Με το παρόν e-mail, για πρώτη φορά επίσης στην ιστορία της κεντρικής Ένωσης,  εγκαινιάζεται η αποστολή ηλεκτρονικών μηνυμάτων από την ΕΑΑΑ προς τα μέλη της.

Είμαστε βέβαιοι ότι με την υιοθέτηση των δυνατοτήτων που μας προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες θα είμαστε σε θέση πλέον να επικοινωνούμε μαζί σας σε πραγματικό χρόνο επ’ ωφελεία όλων μας.

Με την ευκαιρία αυτού του μηνύματος θα ήθελα να σας κάνω γνωστό ότι,

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων και των πολιτιστικών δραστηριοτήτων, η ΕΑΑΑ, προκειμένου να φέρει στην μνήμη μας το Ελληνικό Έπος του 1940-41, να προβάλει σε όλη την έκτασή της την αξιόλογη δράση της Πολεμικής Αεροπορίας και να τιμήσει τους φονευθέντες του έπους Έλληνες Μαχητές Αεροπόρους της Ε.Β.Α., διοργανώνει αύριο, Κυριακή 30 Οκτ. 2022, από 18:00 έως 19:30, Εσπερίδα με θέμα:

«Η Πολεμική Αεροπορία στον Πόλεμο του 1940-41».

Κύριος ομιλητής θα είναι ο Σμήναρχος (Ι) ε.ε Χαρίτων Χαρούσης, εκπαιδευτής στην ΑΔΙΣΠΟ.

Στην Εσπερίδα συμμετέχουν η Αεροπορική Ακαδημία Ελλάδος (ΑΑΚΕ), ο  Σύνδεσμος Αποφοίτων της Σχολής Ικάρων «Ικαρος» (ΣΑΣΙ), ο Επιστημονικός Σύλλογος Μηχανικών Αεροπορίας, (ΕΣΜΑ) ο Σύλλογος Αποφοίτων ΣΤΥΑ (ΣΑΣ), ο Σύλλογος Αποφοίτων Ιπταμένων Ραδιοναυτίλων (ΣΑΙΡ), ο Σύλλογος Αποφοίτων ΣΥΔ (ΣΑΣΥΔΑ)

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από τις πλατφόρμες

ΖΟΟΜ:https://us06web.zoom.us/j/89727849415?pwd=MitvZWM3aXB5WGVTTCtwYzZDeHY1Zz09  

You tubehttps://www.youtube.com/watch?v=5CvdxEyIXeI

Συναδελφικά,

Απτχος (Ι) ε.α. Κων/νος Τζαβέλλας
πρόεδρος ΕΑΑΑ

Κιν. Τηλ. 6983500995

e-mailproedros@eaaa.gr

Σημείωση

Όποιος/όποια δεν επιθυμεί να λαμβάνει e-mails από την ΕΑΑΑ ή εκ παραδρομής έχει συμπεριληφθεί στη λίστα επαφών παρακαλείται να αποστείλει σχετικό μήνυμα στο press@eaaa.gr  για την διαγραφή του/της από τη λίστα των επαφών.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια