ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ 2023



1. Ανακοινώνονται από την ΕΑΑΑ  τα αποτελέσματα των αιτήσεων παραθερισμού για το 2023 με σειρά κατάταξης βάσει μορίων για όλα τα ΚΕΔΑ, σε τακτικούς και αναπληρωματικούς.

2. Υπενθυμίζεται ότι η εφαρμογή παραθερισμού εξάγει ένα τελικό αποτέλεσμα της αίτησης του δικαιούχου, ανεξάρτητα με τον αριθμό των επιθυμιών του.

3. Για το παραθεριστικό έτος 2023 η μετάβαση σε όλα τα ΚΕΔΑ θα πραγματοποιηθεί με ευθύνη των παραθεριστών.

                                           Τακτικοί Παραθεριστές

Υποχρέωση όλων των ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΩΝ  είναι  να επικοινωνήσουν μέσω

ΤΗΛ. 2103802241 ή 2103820271 εσωτ .5 ή 

email paratherismos@eaaa.gr

με το γραφείο Παραθερισμού , αν θα παραθερίσουν ΝΑΙ ή ΟΧΙ  το αργότερο δέκα (10) ημέρες πριν την έναρξη της περιόδου για κάθε ΚΕΔΑ.

Όσο νωρίτερα γίνεται η ενημέρωση τόσο καλύτερα είναι για την ταχύτερη επικοινωνία από το γραφείο παραθερισμού με τους αναπληρωματικούς.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ  μέσα στο τελευταίο 10ήμερο πριν την έναρξη της παραθεριστικής περιόδου θα γίνονται δεκτές μόνο με αποστολή αποδεικτικών στοιχείων κωλύματος. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αφαιρούνται (-70 ΜΟΡΙΑ).


                                          Αναπληρωματικοί Παραθεριστές

Είναι υποχρέωση του γραφείου παραθερισμού όταν υπάρξουν κενά δωμάτια από ακυρώσεις τακτικών, να επικοινωνήσει με τους αναπληρωματικούς αρχίζοντας από τον πρώτο της λίστας και συνεχίζοντας με τη σειρά κατάταξής τους.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

1. Παρακαλούνται όσοι από τους συναδέλφους , διαπιστώσουν τυχόν διαφορά στο ΚΕΔΑ επιλογής ή στη μοριοδότησή τους , να επικοινωνήσουν με το γραφείο παραθερισμού για τον απαιτούμενο έλεγχο.

Για να δείτε τα τελικά αποτελέσματα παραθερισμού πατήστε https://eaaa.gr 

Πηγή https://eaaa.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια