ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Διοργάνωση Εκδρομής για Ρώμη -Νάπολη


 

Λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος από τα μέλη του παραρτήματος διοργανώνεται εκδρομή για Ρώμη Νάπολη σε δύο(2) ημερομηνίες ως εξής

1.  Από 5/7/2023 έως 11/7/2023 ημέρες επτά(7) . Μπρίντεζι-Τάραντας-Ματέρα-Ρώμη -Νάπολη -Αμάλφι Ποσιτάνο ή Κάπρι-Πομπηία-Αλμπερομπέλο-Μπρίντεζι επιστροφή.

Πρόγραμμα εκδρομής

1 ΗΜΕΡΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ -ΜΠΡΙΝΤΕΖΙ ΤΑΡΑΝΤΑΣ.

5/723 Συγκέντρωση νωρίς το πρωί και αναχώρηση για Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση 1400 για Μπρίντεζι. Άφιξη 2000 στο Μπρίντεζι και αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στο Τάραντα πόλη που ιδρύθηκε από τους Σπαρτιάτες τον 8 αιώνα πχ.Τακτοποίηση στα δωμάτια και ξεκούραση.

2 ΗΜΕΡΑ ΤΑΡΑΝΤΑΣ ΜΑΤΕΡΑ ΡΩΜΗ

Πρωινό και αναχώρηση για πανοραμική επίσκεψη στο Τάραντα και αναχώρηση για Ματέρα την οποία αποκαλούν Καπαδοκία της ανατολής.Θεωρείτε μία από τις αρχαιότερες πόλεις στον κόσμο ,κατοικείται από την παλαιολιθική εποχή.Χαρακτηριστικό της αρχιτεκτονικής της είναι τα λεγόμενα σάσι ,δηλαδή σπηλιές στο βράχο οι οποίες έχουν μετατραπεί σε υπόσκαφα σπίτια με χτιστές προσόψεις. Στη συνέχεια αναχώρηση με τις προβλεπόμενες στάσεις για Ρώμη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

3 ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΗΤΙΚΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Μετά το πρωινό ξεκινάμε την πανοραμική ξενάγηση της αιώνιας Πόλης. Θα δούμε με ορισμένες στάσεις τη βίλα Μποργκέζε,  το Αυρηλιανό τείχος,  την πιάτσα Μπαρμπερίνι, τη στήλη του Τραιανού, το περίφημο Κολοσσαίο, το λόφο του Καπιτωλείου, την αρχαία αγορά, την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου , την επιβλητική πιάτσα Βενέτσια , το λόφο παλατίνο, και τον Τίβερη ποταμό.

Στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε περιπατική ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο. Θα επισκεφτούμε την Φοντάνα ντι τρέβι, την πιάτσα ντι σπάνια, την βία κοντότι όπου βρίσκονται όλα τα περίφημα καταστήματα και το καφέ Γκρέκο. Θα συνεχίσουμε με το κοινοβούλιο για να φτάσουμε στο εντυπωσιακό Πάνθεον. Αμέσως μετά θα βγούμε στη πιάτσα Ναβάνα όπου βρίσκεται το συντριβάνι του Ποσειδώνα. Μετά θα επισκεφτούμε τις όχθες του Τίβερη και θα θαυμάσουμε το κάστρο Σαν Άντζελο.Θα καταλήξουμε στη γειτονιά trastevere την ποιο γραφική και κοσμοπολίτικη γειτονιά της πόλης. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.

4 ΗΜΕΡΑ ΡΩΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΝΑΠΟΛΗ

Μετά το πρωινό θα συνεχίσουμε τη ξενάγηση στη πόλη, θα επισκεφτούμε το ανεξάρτητο κρατίδιο του Βατικανού για μια μοναδική ξενάγηση στο μουσείο με τα διάσημα εκθέματα. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε για να θαυμάσουμε τον ναό του Αγίου Πέτρου. Αμέσως μετά χρόνος ελεύθερος για αγορά αναμνηστικών. Αργά το απόγευμα αναχώρηση για Νάπολη άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

5 ΗΜΕΡΑ ΝΑΠΟΛΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΑΜΑΛΦΙ-ΠΟΣΙΤΑΝΟ Η ΚΑΠΡΙ.

Μετά το πρωινό προαιρετική κρουαζιέρα για όσους επιθυμούν Αμάλφι Ποσιτάνο ή για άλλους που προτιμούν ΚΑΠΡΙ. Μετά την κρουαζιέρα πανοραμική ξενάγηση στη Πόλη της Νάπολης. Θα επισκεφτούμε τη γραφική παραλία της , το παλάτι , τη Σάντα Λουτσία με το κάστρο της , την περίφημη Σάντα κιάρα, την Ντουόμο, την πιάτσα ντελ πλεμπίσιτο με την εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.

6 ΗΜΕΡΑ ΝΑΠΟΛΗ ΠΟΜΠΗΙΑ ΑΛΜΠΕΡΟΜΠΕΛΟ ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ ΕΝ ΠΛΩ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Πομπηία ένα ιδιαίτερο αρχαιολογικό χώρο που αποτελεί σταθμό για κάθε περιηγητή.Μετά την ξενάγηση αναχωρούμε για το  ΑΛΜΠΕΡΟΜΠΕΛΟ. Μια πόλη φημισμένη για τα λευκά σπίτια με σκεπές σε σχήμα τρούλου χαρακτηρισμένη ως μνημείο παγκόσμιας ομορφιάς.

Αναχώρηση για ΜΡΙΝΤΕΖΙ επιβίβαση στο καράβι αργά το βράδυ για αποβίβαση στην Ηγουμενίτσα.

7 ΗΜΕΡΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Με την Άφιξη του καραβιού επιβιβαζόμαστε στο λεωφορείο και αναχώρηση για ΙΩΑΝΝΙΝΑ. Επίσκεψη στη πόλη και καφέ κοντά στη λίμνη. Στη συνέχεια με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στη πόλη μας.

Τιμή 560 ευρο το άτομο

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι  3/6/2023

Προκαταβολή 100 ευρό το άτομο αμέσως με τη δήλωση συμμετοχής και εξόφληση μέχρι 20/6/2023.

Ακύρωση με επιστροφή προκαταβολής μέχρι 5/6/2023.

Στην τιμή περιλαμβάνονται 

Ακτοπλοικά εισιτήρια για Ηγουμενίτσα Μπρίντεζι σε θέσεις αεροπορικού τύπου.

Ακτοπλοικά εισιτήρια για Μπρίντεζι Ηγουμενίτσα σε 4κλινές καμπίνες.

5 διανυκτερεύσεις  σε 4αστέρων ξενοδοχεία με πρωινό.

Λεωφορείο με έμπειρο οδηγό και συνοδό αρχηγό του γραφείου σε όλη την διάρκεια της εκδρομής . 

CHECK POINTS.

Δεν περιλαμβάνονται

Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων που πληρώνονται στα ξενοδοχεία περίπου 25 ευρο

Εισιτήρια εισόδου στα μουσεία και οι κρουαζιέρες.

Τιμές επιπλέον υπηρεσιών.

Για τετράκλινη καμπίνα στη διαδρομή Ηγουμενίτσα Μπρίντεζι 25 ευρό το άτομο για δίκλινη 50 ευρό το άτομο.

Για δίκλινη καμπίνα στη διαδρομή Μπρίντεζι Ηγουμενίτσα 25 ευρό το άτομο.

Εισητήριο εισόδου στο Μουσείο Βατικανού συν επίσημος Έλληνόφωνος Ξεναγός και ακουστικά 40 ευρό το άτομο.

Εισητήριο εισόδου στη Πομπηία συν επίσημος Ελληνόφωνος Ξεναγός 30 ευρό το άτομο.

Ημερήσια κρουαζιέρα στο Αμάλφι-Ποσιτάνο ή Κάπρι περίπου 40 ευρο Ανάλογα με την ώρα του πλοίου.

Ξενοδοχεία διαμονής 

Ρώμη     Hotel Marc'Aurelio 4*

ΝΑΠΟΛΗ     San Severino Park Hotel & Spa 4*

ΤΑΡΑΝΤΑΣ   Hotel Ara Solis 4* or Hotel Daniela 4*


2. Από 19/10/23 μέχρι 22/10/23 Ρώμη-Νάπολη 4ημερη (3διανυκτερεύσεις) Αεροπορική

1 ΗΜΕΡΑ ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΡΩΜΗ Πανοραμική και περιπατική ξενάγηση πόλης

Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο Μακεδονία για πτήση για Ρώμη.Άφιξη και ξεκινάει η πανοραμική  ξενάγηση πόλης.Θα δούμε με ορισμένες στάσεις τη βίλα Μποργκέζε,  το Αυρηλιανό τείχος,  την πιάτσα Μπαρμπερίνι, τη στήλη του Τραιανού, το περίφημο Κολοσσαίο, το λόφο του Καπιτωλείου, την αρχαία αγορά, την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου , την επιβλητική πιάτσα Βενέτσια , το λόφο παλατίνο, και τον Τίβερη ποταμό.

Στη συνέχεια θα ξεκινήσουμε περιπατική ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο. Θα επισκεφτούμε την Φοντάνα ντι τρέβι, την πιάτσα ντι σπάνια, την βία κόντοτι όπου βρίσκονται όλα τα περίφημα καταστήματα και το καφέ Γκρέκο. Θα συνεχίσουμε με το κοινοβούλιο για να φτάσουμε στο εντυπωσιακό Πάνθεον. Αμέσως μετά θα βγούμε στη πιάτσα Ναβάνα όπου βρίσκεται το συντριβάνι του Ποσειδώνα. Μετά θα επισκεφτούμε τις όχθες του Τίβερη και θα θαυμάσουμε το κάστρο Σαν Άντζελο.Θα καταλήξουμε στη γειτονιά trastevere την ποιο γραφική και κοσμοπολίτικη γειτονιά της πόλης. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.

2 ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ-ΑΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΝΑΠΟΛΗ

Μετά το πρωινό θα συνεχίσουμε τη ξενάγηση στη πόλη, θα επισκεφτούμε το ανεξάρτητο κρατίδιο του Βατικανού για μια μοναδική ξενάγηση στο μουσείο με τα διάσημα εκθέματα. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε για να θαυμάσουμε τον ναό του Αγίου Πέτρου. Αμέσως μετά χρόνος ελεύθερος για αγορά αναμνηστικών. Αργά το απόγευμα αναχώρηση για Νάπολη άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

3 ΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΚΑΠΡΙ Η ΑΜΑΛΦΙ- ΠΟΣΙΤΑΝΟ

Μετά το πρωινό προαιρετική κρουαζιέρα για όσους επιθυμούν Αμάλφι Ποσιτάνο ή για άλλους που προτιμούν ΚΑΠΡΙ. Μετά την κρουαζιέρα πανοραμική ξενάγηση στη Πόλη της Νάπολης. Θα επισκεφτούμε τη γραφική παραλία της , το παλάτι , τη Σάντα Λουτσία με το κάστρο της , την περίφημη Σάντα κιάρα, την Ντουόμο, την πιάτσα ντελ πλεμπίσιτο με την εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.

4.ΗΜΕΡΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗ ΝΑΠΟΛΗ- ΠΟΜΠΗΙΑ ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Μετά το πρωινό  ξενάγηση στη Πόλη της Νάπολης. Θα επισκεφτούμε τη γραφική παραλία της , το παλάτι , τη Σάντα Λουτσία με το κάστρο της , την περίφημη Σάντα κιάρα, την Ντουόμο, την πιάτσα ντελ πλεμπίσιτο με την εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου και αφού πιούμε τον καφέ μας  θα επισκεφθούμε την  Πομπηία ένα ιδιαίτερο αρχαιολογικό χώρο που αποτελεί σταθμό για κάθε περιηγητή. Μετά την ξενάγηση επιστροφή στο κέντρο της πόλης για γεύμα και μετάβαση στο αεροδρόμιο για πτήση επιστροφής.

Αναχ. 19/10

 ΠΤΗΣΕΙΣ RYANAIR

ΘΕΣ/ΝΙΚΗ - ΡΩΜΗ 06.55-07.40

ΝΑΠΟΛΗ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 18.25-20.5 

Περιλαμβάνονται 

 αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις της RYANAIR 

 Αποσκευές : 1 προσωπικό αντικείμενο (40x20x25cm)

 Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων

 Check points και είσοδοι πόλεων  

 Διαμονή για 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* 

 Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο

 Μεταφορές - περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο σύμφωνα με το πρόγραμμα 

 Συνοδός εκδρομής 

Ταξιδιωτική ασφάλιση

Δεν περιλαμβάνονται :

 Εισιτήρια εισόδων σε αξιοθέατα, μουσεία , αρχαιολογικούς χώρους

 Επιπλέον αποσκευές ( ζητήστε εάν χρειάζεστε επιπλέον αποσκευή 10kg ή 20 kg )

Συμμετοχή σε κρουαζιέρες και διασκεδάσεις

 δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων

 Ξενάγηση Μουσείων Βατικανού με επίσημο τοπικό ξεναγό, ακουστικά και εισιτήριο εισόδου σε group έως 25 άτομα . Τιμή 40€ το άτομο

 Ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Πομπηίας 

Τιμή εισόδου με επίσημο τοπικό

ξεναγό30 € κατά άτομο 

Κρουαζιέρα στο Κάπρι ή Ποζιτάνο . Τιμή περίπου 40€ το άτομο

ΤΙΜΗ 470 ΕΥΡΟ το άτομο με την προυπόθεση δήλωσης συμμετοχής μέχρι 26/5/2023 και πληρωμής 100 ευρό το άτομο για την έκδοση ονομαστικού  αεροπορικού εισητηρίου 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια