ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ανοίγει η αυλαία στο θερινό Σινεμά Τζένη Καρέζη με τη γαλλική κομεντί «Η νονά της νύχτας» || 29.6-5.7

 


Το ραντεβού των σινεφίλ της Θεσσαλονίκης στον αγαπημένο θερινό κινηματογράφο «Τζένη Καρέζη» του Δήμου Παύλου Μελά ‘’επιστρέφει’’ και αυτό το  καλοκαίρι με 10 ξεχωριστές ταινίες και 70 συνολικά προβολές, με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο, από την Πέμπτη 29 Ιουνίου μέχρι και την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου.

Το ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ καλεί τους κατοίκους του Δήμου Παύλου Μελά και τους επισκέπτες να απολαύσουν τη γαλλική κομεντί «Η νονά της νύχτας / La Daronne».


Info

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ

Πέμπτη 29 Ιουνίου – Τετάρτη 5 Ιουλίου

Ώρα προβολής: 9:15 μ.μ.

«Η νονά της νύχτας / La Daronne»

Γαλλία | 2020|Διάρκεια 104΄

Σκηνοθεσία: Ζαν – Πολ Σαλομέ

Πρωταγωνιστούν: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ιπολίτ Ζιραρντό

Mια μεταφράστρια της δίωξης ναρκωτικών ανακαλύπτει σε μια παρακολούθηση ότι είναι άσχημα μπλεγμένος ο γιος της αγαπημένης κυρίας που φροντίζει τη μαμά της και αποφασίζει να τον βοηθήσει. Στην πορεία όμως, και με τις πληροφορίες που έχει, βρίσκεται η ίδια να διακινεί μεγάλα φορτία ναρκωτικών…

Απολαυστική αστυνομική κομεντί με εύρυθμη πλοκή, κοινωνικές νύξεις και υποδειγματικά πειστική ερμηνεία από τη χαρισματική Ιζαμπέλ Ιπέρ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλες τις προβολές, ενώ οι θεατές καλούνται προαιρετικά να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά με το … εισιτήριο αγάπης, δηλαδή συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας για τους συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη.


Διαβάστε το πρόγραμμα προβολών για όλο το καλοκαίρι https://pavlosmelas.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια