ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Συνάντηση Γυναικών

 


Αγαπητοί/ες συνάδελφοι


Την Τετάρτη 29 Νοε 2023 πραγματοποιήθηκε, όπως είχε προγραμματιστεί η συνάντηση γυναικών (συναδέλφων, συζύγων θυγατέρων) μελών του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης.

Ο μεγάλος αριθμός των γυναικών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Τοπικού Συμβουλίου ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, που ικανοποίησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Τ.Σ.

Ο Πρόεδρος κ. Δανιηλίδης στον σύντομο χαιρετισμό- καλωσόρισμα, ευχαρίστησε τις παρούσες κυρίες για την τιμή που έκαναν στο Παράρτημα και αποδέχτηκαν την πρόσκληση ,συνέχισε αναπτύσσοντας τις δραστηριότητες και το έργο που επιτελεί το Παράρτημα, καλώντας και  τις γυναίκες – μέλη να δραστηριοποιηθούν, υποσχόμενος ότι θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη από τον ίδιο και τα λοιπά μέλη του Τ.Σ..

Οι παραβρισκόμενες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία ενημέρωση για γυναικολογικέ περιστατικά, και θέματα γενικής ιατρικής, από την συνεργαζόμενη με το Παράρτημα Θεσσαλονίκης κ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΤΖΗ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ιατρό με ειδικότητα Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής .

Έγινε πρόταση για συχνή επανάληψη συναντήσεων και έγινε αποδεκτή η καθιέρωση της τελευταίας Τετάρτης κάθε μήνα, ώρα 10.00, ως ημέρα συναντήσεων, αρχής γινομένης από την Τετάρτη 31 Ιαν 2024

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια