ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κοπή Βασιλόπιτας - Βράβευση Αριστούχων


Την Κυριακή 4 Φεβ 2024 πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία   στην Λέσχη Αξκων Φρουράς Θεσσαλονίκης οι εκδηλώσεις κοπής της Βασιλόπιτας και  της Επίδοσης  Επαίνων Αριστείας στα παιδιά συναδέλφων. Αυτών που αρίστευσαν στην προαγωγή και αποφοίτηση από το Λύκειο, όσων πέτυχαν την είσοδό τους σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ,  καθώς  και αυτών που   κρίθηκαν άξιοι  μεταπτυχιακού ή  πτυχίου ΑΕΙ.

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα   ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Παναγιότατου  Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Κου Φιλόθεου

Ο Πρόεδρος κ. ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ  στη σύντομη παρέμβαση του ευχήθηκε  η νέα χρονιά να είναι ευλογημένη, δημιουργική με υγεία πάνω απ όλα. ,ευχαρίστησε τους  συναδέλφους  και τους εκπροσώπους φορέων  που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας , όλους όσους συνέβαλαν με τις ενέργειές τους στην  επιτυχή οργάνωση.  καθώς και το προσωπικό της Λέσχης για την αμέριστη υποστήριξη που  μας παρείχε.

Με απόφαση του Τ.Σ. τιμήθηκε ο Ιατρός  Κος ΓΚΟΥΡΝΕΛΗΣ ΘΩΜΑΣ που για οκτώ περίπου χρόνια   παρείχε εθελοντικά τις ιατρικές υπηρεσίες του στα μέλη μας και ενεργούσε ως συντονιστής του Δικτύου Υγείας .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος μελών εγγεγραμμένων στο Παράρτημα  Θεσσαλονίκης, οι Βουλευτές  Α΄Θεσσαλονίκης κ.κ.Γκιουλεκας και Γκολιδακης, ο  εκπρόσωπος του Παναγιωτάτου   Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Κου Φιλόθεου ,  η  Αντιδήμαρχος κ. ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΟΥ ως εκπρόσωπος του  Δήμαρχου Θεσσαλονίκης,ο Κος ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ,μέλος του Τ.Σ. του Παρατήματος Θεσσαλονίκης ως  Εκπρόσωπος του  Δήμαρχου Θερμαϊκού,  ο Δκτής 350ΠΒΚ ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΄ΓΕΑ,ο Υπδκτής της ΣΣΑΣ Σμχος (Υ κ. ΠΑΝΟΣΗΣ)ς,τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΑΑΑ Διευθύνων Σύμβουλος .Κος Αναγνωστάκης και το Μέλος Κος  Κοντοβάς,  ο Επίτιμος Πρόεδρος το Παραρτήματος   Θεσσαλονίκης και εκπρόσωπος της ΣΥΔ  Σμχος ε,α. κ.  ΓΙΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ , ο Πρόεδρος του ΣΑΣΙ Βορ. Ελλάδος κ.. ΚΑΛΑΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, , ο  εκπρόσωπος του Γενικού Επιθεωρητή της ΕΛ. ΑΣ, Αστυνομικός Δντής Κ. Καρακοτινος, ο  Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού  Υπνχος ε,.α.Κος ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ, και ο Πρόεδρος της "ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣκ. ΣΑΡΡΗΣ,

Το φλουρί που αντιστοιχούσε σε μια μινιατούρα αεροσκάφους κέρδισε  ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΘ Κος ΣΑΡΡΗΣ

                                           ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ












































 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια