ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πασχαλινό BAZAAR (Υπενθύμιση)

                                                    


                                              ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ/ΕΑΑΑ

Αγαπητά μέλη του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης

Μετά από ην διοργάνωση του πρώτου  Χριστουγεννιάτικου BAZAAR , είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε  ότι το Τ.Σ.  κάνοντας δεκτή σχετική εισήγηση γυναικών – μελών του Παραρτήματος,  αποφάσισε την  διοργάνωση πασχαλινού  BAZAAR, το Σάββατο  13 και  την Κυριακή 14  Απριλίου 2024.

Επισημαίνουμε ότι στο BAZAAR συμμετέχουν ως εκθέτες μόνο  μέλη της ΕΑΑΑ , ενώ επιτρέπεται η προσέλευση φίλων που θα συνοδεύονται από μέλη.

Οι κατηγορίες  χειροποίητων προϊόντων που θα εκτεθούν και θα  δείτε, θα δοκιμάσετε και θα επιλέξετε, για δωράκια για εσάς και τους φίλους σας σε προσιτές τιμές,  είναι λαμπάδες  διακοσμητικά , κηραλοιφές σαπουνάκια, κοσμήματα , κρασί, τσίπουρο, μέλι  κλπ

Όσες/οι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να το δηλώσουν μέχρι την  Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 στον Διαχειριστή κ. ΧΡΙΣΤΙΔΗ  (6983501125) ή στη Γραμματεία (2310261321)

 Σας περιμένουμε λοιπόν   με πολύ ενθουσιασμό και χαρά, εσάς και τους φίλους σας, στο Παράρτημα Θεσσαλονίκης  (Γ. Θεοχάρη 2 και Τσιμισκή γωνία) το Σάββατο  13 και  την Κυριακή  14 Απριλίου 2024 από τις 11.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα,   με συνεχόμενο ωράριο. 

Από τις συμμετοχές των εκθετών και την επισκεψιμότητα του BAZAAR, θα εξαρτηθεί  η  καθιέρωση του  ως θεσμός ανάμεσα στις ετήσιες εκδηλώσεις που διοργανώνει το Παράρτημα Θεσσαλονίκης  

Για το λόγο αυτό σας καλούμε να στηρίξετε αυτή τη δράση  π ου αποσκοπεί πρώτιστα  στην διατήρηση και  σύσφιξη των δεσμών μεταξύ των μελών .


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια