ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ενημέρωση για την Αεροπορική Επιθεώρηση



Η Σχολή Διοίκησης και Επιτελών της Πολεμικής Αεροπορίας και ο Διοικητής της Σχολής, ως υπεύθυνος έκδοσης του περιοδικού «ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ», σας καλωσορίζει στον ηλεκτρονικό χώρο της εν λόγω έκδοσης.
Το περιοδικό «ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ», το οποίο εκδίδεται σε τετραμηνιαία βάση από το Τμήμα Έκδοσης Περιοδικού της ΣΔΙΕΠ ΠΑ (τηλ.: 210 819 3915), με μοναδικό κίνητρο την συμβολή στην εκπλήρωση της Αποστολής της Πολεμικής Αεροπορίας, συνεχίζει επί τριάντα πέντε και πλέον έτη την ενημερωτική και επιμορφωτική προσφορά του. Στο πλαίσιο αυτής της προσφοράς, βραβεύθηκε, στις 28 Δεκεμβρίου 2007, από το σημαντικότερο πνευματικό ίδρυμα της Χώρας, την Ακαδημία Αθηνών. Από την 1ηΙανουαρίου 2017, με απόφαση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, το περιοδικό διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή μέσω της ιστοσελίδας της Πολεμικής Αεροπορίας, με ελεύθερη πρόσβαση για όλους τους ενδιαφερόμενους.
Στον παρόντα χώρο βρίσκονται αναρτημένα σε ψηφιακή μορφή όλα τα τεύχη που έχουν εκδοθεί από το 1972 μέχρι και σήμερα. Έτσι, είναι άμεση η πρόσβαση στα άρθρα των εκδόσεων του περιοδικού, για το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας, αλλά και για όλους όσοι ενδιαφέρονται για την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία.
Μέσα από αυτή την ιστορική διαδρομή των τευχών της έκδοσης θα βρείτε αξιόλογα άρθρα, ορισμένα σε θέματα που ακόμη και σήμερα είναι στην επικαιρότητα και αποτελούν ενδεχόμενες προκλήσεις για τις επόμενες γενιές. Θα διαπιστώσετε επίσης την προσπάθεια και την αφοσίωση του προσωπικού της Σχολής να συνεχίσει την παρακαταθήκη που κληρονόμησε από τις παλαιότερες γενιές αεροπόρων και να τη μεταλαμπαδεύσει στις γενιές που ακολουθούν, ως όραμα, ελπίδα και πίστη στην Πολεμική Αεροπορία.
Παύση Συνδρομών
Σας ενημερώνουμε ότι η έντυπη έκδοση του περιοδικού «ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ» έχει ανασταλεί. Ως εκ τούτου, παύει να ισχύει η διαδικασία καταβολής συνδρομών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια