ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Σύγκρουση ή Σύγκλιση

Νικόλαος Δημ. Μυλώσης
Σγός (ΥΔΚ) ε.α.
Γραμματέας  Δ.Σ.
ΕΑΑΑ/Παράρτ.  Θεσσαλονίκης

ΣΎΓΚΡΟΥΣΗ Ή ΣΥΓΚΛΙΣΗ

Αγαπητοί/ες φίλοι και συνάδελφοι,
‘Έναν μήνα πριν από τις εκλογές για τα Δ.Σ. της ΕΑΑΑ και των Παραρτημάτων, και στο διαδίκτυο  έχουν αναρτηθεί  πλήθος από σχόλια,  απόψεις  και προγραμματικές δηλώσεις από υποψηφίους και μη.
Ανάμεσα στα σχόλια υπάρχουν και ορισμένοι που  υποβάλλουν  με κάθε ευκαιρία και σε όσες αναρτήσεις αφορούν τις εκλογές,   ερωτήματα σχετικά με την νομιμότητα της διαδικασίας των εκλογών, την έλλειψη διαφάνειας  στις πράξεις του νυν Διοικητικού Συμβουλίου,  την οικονομική διαχείριση,  αφήνοντας αιχμές,  την οργανωτική  ανεπάρκεια κλπ
Έγινε το διαδίκτυο, προθάλαμος ανακριτή και εισαγγελέα.
Γίνονται  καταγγελίες γενικές και αόριστες, που θίγουν την τιμή και υπόληψη των μελών των Δ.Σ., εφαρμόζοντας το δόγμα Γκαίμπελς "λέγε - λέγε στο τέλος κάτι θα μείνει".
Όποιος δε  εμπλακεί στις συζητήσεις  και  έχει άλλη άποψη απέναντι στις καταγγελίες , θεωρείται ότι "έχει τη μύγα"
Αγαπητοί/ες φίλοι και συνάδελφοι
Η πιο τίμια πράξη από τους καταγγέλλοντες ,εφόσον υπάρχουν βάσιμα διαθέσιμα στοιχεία, είναι η υποβολή έγγραφης αναφοράς  στους φορείς που εποπτεύουν την ΕΑΑΑ και στον εισαγγελέα και όχι οι αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.
Έχουμε σκεφθεί ότι στα επόμενα Δ.Σ. θα συνυπάρχουν καταγγέλλοντες και καταγγελλόμενοι ? Πως θα συνεργαστούν προς όφελος των μελών ?
Έμεινε ένας μήνας μέχρι τις εκλογές. Χρόνος αρκετός να συμφωνήσουν οι υποψήφιοι, πάνω σε μια κοινή προγραμματική σύγκλιση.
Οι εκ μέρους των υποψηφίων,  διαφορετικές στρατηγικές είναι θεμιτές και αποδεκτές, αρκεί να στοχεύουν
·        Στην αναβάθμιση της λειτουργίας της ΕΑΑΑ και των Παραρτημάτων.
·        Στην ισχυροποίηση των δεσμών   μεταξύ των μελών.
·        Στην  διαφάνεια.
·        Στην συνετή διοίκηση.
·        Στην συναντίληψη  και στην δυναμική  διεκδίκηση όσων μέτρων θα συμβάλλουν στην αποκατάσταση της αξιοπρέπειας.  
·        Σε κάθε άλλη ενέργεια που θα ωφελήσει  τους εν αποστρατεία συναδέλφους.  
Αυτό όμως που κυρίως  επιβάλλεται,  είναι  να δεσμευθούν οι υποψήφιοι  ότι δεν ασχολούνται με την ΕΑΑΑ μόνο προεκλογικά, αλλά θα συνδράμουν και εξωδιοικητικά, για την εφαρμογή των κοινών θέσεων.
Απαιτείται λοιπόν η  «σύγκρουση» κατά την προεκλογική περίοδο,  ώστε κάθε υποψήφιος να μπορεί να αποδείξει στους ψηφοφόρους ότι αποτελεί την καλύτερη επιλογή    και η  «σύγκλιση» μετά τις εκλογές, ώστε να συνδράμουμε στην επίτευξη των στόχων , για μία ΕΑΑΑ που μας αξίζει.  


ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΗΝ 25 ΝΟΕ 2018

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια