ΕΑΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ετήσιο Μνημόσυνο Αεροπόρων


Ετήσιο Μνημόσυνο Αεροπόρων
   



Την  Κυριακή 04/11/2018  το Παράρτημα Θεσσαλονίκης της ΕΑΑΑ, διοργάνωσε την Ετήσια  Επιμνημόσυνη Δέηση Μνήμης και Τιμής των πεσόντων και θανόντων Αεροπόρων στον πόλεμο και στην ειρήνη, στον Ιερό Ναό Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης (Γ΄ΣΣ).
Ακολούθησε τρισάγιο και  κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Αεροπόρων στην Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου και σύντομη  ομιλία του Προέδρου Κου Δανιηλίδη, ο οποίος τόνισε ότι η  παρουσία των συναδέλφων  στην τελετή αυτή αποτελεί την ελάχιστη υποχρέωση απέναντι στις ψυχές  των συναδέλφων, που δεν βρίσκονται πια μαζί μας και στις ορφανικές οικογένειες, που πρέπει να αισθάνονται ότι είναι  αναπόσπαστο κομμάτι της Πολεμικής Αεροπορίας.
Η Υφυπουργός ΜΑΚ-ΘΡΑΚ Κα ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ η οποία δεν παρέστη λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων με επιστολή της  χαιρέτισε την εκδήλωση και συνεχάρει το Παράρτημα Θεσσαλονίκης για την διοργάνωση      
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο Υδκτής της 350 ΠΚΒ Σμχος (Ι) κ. Μπαντουβάς , ως εκπρόσωπος του κ.  Αρχηγού ΓΕΑ, ο Σμχος κ. Δερμίκης ως εκπρόσωπος του Δκτή Γ΄ΣΣ, , εκπρόσωπος του Γ.Ε. της ΕΛ.ΑΣ,   ο Πρόεδρος και τα  μέλη του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης της ΕΑΑΑ,  ,  ο Πρόεδρος των  Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος Θεσσαλονίκης κ. Φαφούτης, ο πρώην Πρόεδρος   της  Ένωσης Αποστράτων Αξκών Στρατού Θεσσαλονίκης  κ. ΜΗΛΙΩΡΙΤΣΑΣ,  ο Αντιπρόεδρος  των αποστράτων Αξκών της ΕΛ.ΑΣ,   εκπρόσωποι των Συλλόγων αποφοίτων Σ.Ι, ΣΤΥΑ και ΣΥΔ, o εκπρόσωπος της   Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών κ. ΤΖΑΦΕΡΗΣ, καθώς και πλήθος ε.α. συναδέλφων και  ορφανικών οικογενειών.

Στεφάνια  κατέθεσαν εκ μέρους του Αρχηγού ΓΕΑ ο Σμχος (Ι) κ. ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΣ, εκ μέρους της ΕΑΑΑ ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης Ασμχος  ε.α. κ. ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ, εκ μέρους του Σ.Α.ΣΙ. ο Υπτχος ε.α. κ ΚΑΛΑΙΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, εκ  μέρους  του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΤΥΑ ο Σγός ε.α. κ. ΛΑΣΠΙΔΗΣ και  εκ μέρους του Συλλόγου Αποφοίτων ΣΥΔ ο Σγός ε.α. κ. ΜΥΛΩΣΗΣ.

Το Δ.Σ. του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης  συγχαίρει ιδιαίτερα το 28ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, του οποίου το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι μαθητές τιμούν κάθε χρόνο τους νεκρούς της Π.Α. καταθέτοντας στεφάνι στο Μνημείο  Αεροπόρων.

Το ΔΣ της ΕΑΑΑ/ Παραρτ. Θεσσαλονίκης ευχαριστεί όλους όσους παρέστησαν στην τελετή,  εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι όσοι απουσίαζαν θα είχαν ανυπέρβλητο κώλυμα, τον Στρατηγό Διοικητή του Γ’ ΣΣ  Αντγο κ. Μπίκο, για την διάθεση του ιερού ναού,   τον στρατιωτικό  ιερέα πατ. Ιγνάτιο, τον Δκτή της 350 ΠΚΒ Σμχο (Ι) κ. Κομιτούδη, για την διάθεση του υπηρεσιακού λεωφορείου καθώς και όσους συνέβαλαν καθ΄ οιονδήποτε τρόπο στην οργάνωση της εκδήλωσης.


































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια